Barnvagnsjogging

Hallå där!

Vilket skönt väder det varit idag!. Våren kommer väldigt tidigt i år måste jag säga!, vilket antagligen betyder att sommaren blir kort. Idag kom söta Sofie och hälsade på med sin lilla son Wille som också är 3 månader (3 dagar äldre än Heiley) och vi filade och hade jättetrevligt, dock lite för trevligt kanske för jag blev grymt sen till babymassagen. Det gjorde dock inget för massage kan jag så jag hade mycket väl kunnat umgås hela dagen men pga av att jag var sen så passade jag på att jogga till förskolan. Det är inte långt, 10 min gång men jag passade på och jogga och det gick ju superbra med barnvagn!. Nästa gång jag springer får jag dock lämna skötväskan hemma för den var lite i vägen. Väl på förskolan var jag supersvettig och lite smått uppstressad. Det var ju inte direkt kallt inne heller så svetten rann vill jag lova!.



Dock blev det en mysig stund endå och Heiley älskar att bli masserad. Dock får det bli en lite längre stund i kväll för det blev lite väl kort tycker jag. Heiley blev iallafall nöjd och somnade efteråt:).

Efteråt satt Annica, jag, och Pernilla och småpratade lite (mammagruppet) och bestämde att vi skullle träffas för en fika på tisdag nästa vecka på bageriet i Skärblacka. Det ska bli supermysigt!. Älskar dessa mammaträffar! för alla mammorna är såå trevliga och har supersöta bebisar.

Nu ska jag nog försöka skapa en grupp på facebook för Heileys dop där man kan anmäla sig om man kan komma eller inte. Sedan ska jag lägga in lite koder till liberoklubben:).

Ha en fortsatt trevlig dag!

kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0