Tårtätandet över!!

Äntligen är denna tårthysteri över!. Har ätit tårta två dagar i rad nu med tanke på att Andy fyller 30 år idag! så nu kommer jag inte äta tårta på LÄÄÄNGE hoppas jag. Min systerdotter Jennifer fyller år den 24 sep och pappa fyller 10 okt så det kanske blir mer tårta men blir det det så kanke jag inte kommer äta för jag är sååå trött på det nu!. Nästa gång någon av oss fyller år måste jag bjuda på något annat för jag bara orkar inte se tårta. Jag förstår vissa barn som inte gillar tårta.



Dock blev det en lite annorlunda tårta den här gången eftersom både jag och andy tyckte det blev för sött med marsipan så det fick bli en banantårta. Basen i tårtan blev precis som en prinsesstårta men utsidan var utan marsipan (förutom några rosor som jag ville ha på).

Nu är jag väldigt sugen på träning!, måste säga att mina träningsverver börjar leka lite igen och tyvärr är det ingen bra tid att ta tag i träningen ordentligt. Förr förra veckan blev det tre pass här hemma och det sista passet var verkligen inget bra, fick riktigt ont under sammandrgningarna och efteråt att jag bänkade mig i soffan och hade riktigt ont. Det tycker jag är riktigt tråkigt för man vill ju verkligen köra på och jag är såå sugen på att få komma tillbaka till gymmet men som sagt det är onödigt att betala ett gymkort när man kanske bara kan träna max 1 gång i veckan. Då är det bättre att träna efter förmåga här hemma och fortsätta frysa kortet. Det är fryst till juni eller juli nästa år men kommer nog sätta igång det fortare för jag orkar inte vänta!. Kroppen förfaller verkligen enorm mycket under en graviditet och speciellt när man inte kan träna som innan så det ska bli skönt och sätta igång sedan.

I morse var jag riktigt trött vilket är rätt ovanligt nu för tiden (även om jag alltid är trött mer eller mindre så behöver jag oftast inte sova något extra). Gick upp vid 8 som jag alltid gör under vardagarna, gick ut med Kiwi och åt frukost. Sedan satte jag mig i sängen och läste och jag kände hur jag gled ner mer och mer under täcket tills jag till slut somnade. Jag sov ända till 11,30!!! *ops!*

Känner att john blund redan börjar göra sig påmind men än blir det inte sängen. Ska kolla lite på tv och pussa av andy. Träningen blir nog imorn för nu börjar det bli lite för sent.

Ska kolla på Halv 8 hos mig nu på tv4 play och sedan ska jag kolla in svenska new york fruar och se om det är något och hänga i granen.

kram på er alla!

Linda Ljungkvist

ÅÅÅ tårta som e så gott,ja har ju crevings efter fika bröd och tårta och sådant hehe men försöker hålla mig i skinnet så det inte blir för mycket av det goda. Banan tårtan såg god ut,ge mig receptet :)? maila över det till: [email protected]



Ja tröttare kommer du nog bli sen ska du se men se till att vila när kroppen säger till. Har du märkt av att du har högre kroppstemp nu och kanske till och med börjar få tillväxt av hår tex på magen???



Ja har fått massa hår på min mage nu och det växer satan i gatan får ju raka mig på magen nu hehe :)

2010-09-20 | 23:14:56 |
Ellie

Linda: haha jag är faktiskt inte alls sugen på fikabröd och söta saker, tyvärr blir det lite sånt endå för nu vill jag endå inte tacka nej till saker med tanke på att man endå får passa på när man är gravid. Sedan kommer man bara få ångest. Ibland får jag det endå med tanke på att bebisen får i sig också men det bjuder jag på hihi. Kan maila receptet även om det är det enklaste man kan göra.



Nja den ökade kroppstemperaturen märker jag sällan av, jag är alltid så frusen av mig och det är jag fortfarande tyvärr. Tror faktiskt jag har exakt samma temp som jag hade innan (har ju tagit febern några gånger när man mått lite dåligt). Tillväxt på magen har jag fått! det har jag nog haft ganska länge även om det mest är fjun men Andy gillar och dra i dom hihi och så ser han så full i fan ut hihi. Mitt hår (på huvudet) är iallafall allt än fint iallafall, det är så slitet och verkar väldigt skört vilket är konstigt då alla påstår att håret strålar när man är gravid. Inte här iallafall!.

kram

2010-09-21 | 09:00:00 |
Linda Ljungkvist

tur för dig då :)hade ju lixom hoppas på en annan craving än på massa snask men ja får ju ta det helt enkelt óch försöka motstå så mycket som möjligt,inte alltid helt lätt.



Spännande och se om du får några cravings sen,mitt kom sent i vecka 28-30. Ja jag va ju en som va väldigt frusen förut men nu är jag som en bastu hela tiden och har vart under hela gradiviteten än så länge så det e en liten omväxling hehe.



Jasså gör han vad gulligt,mitt hår på magen blir jätte långt och är över hela magen så det ser ju lite kul ut,men försöker att inte raka bort så ofta, det har gjort det två gånger vill inte att det ska bli värre om man rakar bort det. Ja det där har jag inte tänkt på med mitt eget hår på huvudet men jag märkte iaf att efter att jag klippte mig kort så slutade jag tappa så mycket hår.



tackar så mycket då ska jag kolla in det här sen!!KRam

2010-09-21 | 12:48:22 |
Ellie

Linda: ja alltså carvings hade jag en del i början vet jag. Var oförskämt sugen på saltlakrits, sura godisar, tomat och sallad med lite salt på. Nu är jag mest sugen på mcdonalds jämt haha!.



Oj då haha nja det kanske är bra och låta det vara men jag förstår att det måste vara lite småskumt och ha massa hår på magen hihi. Det finns väll en anledning till det helt enkelt.

2010-09-21 | 13:44:34 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0