Söndagkväll och mys för sig själv

God kväll!

Då var snart veckan slut. Har haft min familj här idag eftersom Andy fyller 30 år imorn så firade vi honom idag och resten imorn. Vi kommer antagligen att ha en lite större fest nästa månad med hans närmaste kompisar vilket skulle vara grymt kul!. Idag har det därför blivit tårtbak och det blir det imorn med men jag måste säga att jag gillar verkligen inte tårta!. Nästa gång vi fyller år kommer jag bjuda på något annat för tårta är jag så fruktansvärt less på, sedan är det ju faktiskt inget vidare gott.


Tårtan jag gjorde. Här är den nästan klar men jag gjorde en stjärna på också med kakao som inte syns på bilden. Jag blev inte alls nöjd med rosorna men men de ska ju endå ner i magen hihi.


Har tränat lite på kvällskivsten också och det blev ett pass salsa 20 min och styrka ca 30-35 min så nu är det klart för idag. Nu är jag trött och ska bara sjunka ner i soffan och kolla på Ensam mamma söker. Tänkte göra mig lite äggröra snart också för det var länge sedan. Till frukost har jag gjort för vana att alltid äta 2 st smörgåsar med makrill i tomatsås och det är ju såå gott!.

Nu räknar jag bara ner tills vi får se vår lilla bubbla i magen och vad det blir för kön. Glöm nu inte att jag tror det blir en tjej!. Undrar om jag har rätt?, många mammor känner ju på sig vad de får för bebisar så jag hoppas jag har en bra känsla för sånt också hihi. På torsdag smäller det så det är 4 dagar kvar och det blir att åka väldigt tidigt härifrån eftersom vi har en tid redan kl 9,20 och eftersom det är i stockolm så tar det ju ett tag och åka. Sedan vet man ju hur stockhom är, inte lätt att hitta parkering!.

Nu sa jag bänka mig framför tv'n men vi hörs

Ta hand om er!

Kram från Mig och bubblan i magen

Malene

Hej! Det var längesen! Jag är gravid i v.20. Jag var helsäker i två månader på att vi väntar en liten tjej. Alla vänner och min man trodde också flicka. På ultraljudet är det glasklart en pojke! Jag blev inte besviken över att det är en pojke, men jag blev besviken över att känslan var så fel...



Hoppas ni får veta nu då!

Kram Malene

2010-09-19 | 21:07:22 | http://fitnesslifestyle.blogg.se/
Ellie

Malene: Ja det var väldigt länge sedan!. Vad roligt att du är i vecka 20! blir det en januaribebis då? eller blir det februkari?. Ja känslan kan ju så klart vara fel och jag skulle nog också bli lite besviken på mig själv om det var motsatsen även om jag skulle vara grymt glad för en pojke också. Man hoppas ju endå att kroppen ska känna på sig vad det är så att säga.

Här i Norrköping gör de ju inte könsUL eftersom det är så osäkert i vecka 18 enligt dom. Därför ska vi till stockholm istället för de säger att de bara gör UL från vecka 24 för att vara riktigt säkra på könet så det dom äsger då tror jag på till 100%. Är så nervös och lite pirrig hihi.

2010-09-19 | 21:18:01 |
Ewa

Snygg tårta!!! Spännande att höra om du har rätt på torsdag:). Som du säger, spela roll vad det blir.

2010-09-20 | 08:19:35 |
Ellie

Ewa: Tack!. Ja det ska bli riktigt spännande!. Även om det inte spelar någon roll vad det blir så blir det ju mer personligt och veta vad det är för liten krabat som ligger där inne hihi.

2010-09-20 | 08:36:06 |
Jennie

Hej!



Vet inte om du brukar läsa min blogg längre, men om du gör det vill jag gärna att du fortsätter att göra det. Av vissa anledningar kommer jag att behöva "stänga" min blogg för allmänheten och jag kommer därför bara att bjuda in dem som jag vill ska läsa min blogg. Är du intresserad av att fortsätta titta in hos mig då och då (om du nu gör det) så skicka gärna en kommentar med din mailadress så lägger jag till dig =)



Ha en underbar kväll! Kram/Jennie

2010-09-27 | 21:20:43 | http://mintraningmittliv.blogspot.com
Ellie

Jennie: Visst vill jag läsa bloggen. Var ett tag sedan jag var inne men jag vill väldigt gärna fortsätta läsa den. Tyvärr kom jag inte in på din blogg och kan därför inte ge dig en kommentar. Min mail är [email protected]. Tyvärr fungerar inte mailen för tillfället då jag inte kommer in men jag hoppas att jag kan komma åt den snart. kram

2010-09-27 | 22:09:10 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0