Glada magen

Hej vänner!

Då var snart helgen över för denna gång. För andy är helgen redan slut då han går på natt i natt så han börjar jobba 20.40-07 vilket är mindre roligt.

Jag håller på och bakar snoddas (kärleksmums eller mockarutor) för fulla muggar då andy ville ha med sig till han och hans arbetskamrat Roy som han åker med varje dag (dom pendlar ju ca 6,5 mil enkel resa). Jag ska nog vara lite snäll och skicka med till alla han jobbar med i natt för visst kan dom behöva lite blodsocker:).

Har varit en snabbis på maxihuset idag för att leta efter en present till min stora systerdotter som fyller 9 år den 24 sep. Andy fyller 30 den 20 sep så då är han en gammal gubbe *fniss* nej då men han är iallafall fullvuxen hihi. Den 12 sep har jag och andy förlovningsdag vilket innebär att vi varit förlovade i 8 år.  Det är inte kolkt vad tiden går. I torsdags gick jag in i vecka 22 (21 fullgångna veckor) och är nu i 5 månaden så räknar man månader är det bara 4 månader kvar:). Dock vill inte barnmorskan att man ska säga månaden då 40 veckor som man går i en graviditet skulle vara 10 månader och riktigt så är det inte. Därför säger man veckan man är i istället för det blir en mer rättvis bild av var man är i graviditeten.

Nu börjar äntligen vinterkläderna att fyllas på i butikerna vilket är på tiden. Jag får ju min lilla bubbla i januari och då är det kallt och hemskt så vinterkläder gäller det att införskaffa. Jag hittade jättefina overaller till bebisen. Vilken det blir beror på vad det blir för kön :P.





Andy ligger just nu och vilar och jag kom och la mig bredvid honom i sängen och sa att "det är någon som vill träffa dig, pussa magen" sa jag och när han vek ner byxorna och drog upp tröjan möttes han av denna fillur



Han började skratta och sa att jag inte alls var rolig men det tyckte han ju tydligen eftersom han skratta *fniss*.

Snart blir det en liten fika. Har börjat äta makrill i tomatsås vilket jag aldrig tyckt om tidigare men nu är det riktigt gott. Inte långt ifrån tonfiskhållet. Jag äter det varje morgon nu och detta blev det till frukost idag:


2 rostade grova mackor med makrill i tomatsås, ett glas juice och ett glas mjölk :)

Nu ska jag kolla till snoddasen i ugnen.

Ha det bäst
kram från mig och magen

maria

grattis till graviditeten!



så gulligt att rita en smile på magen!



kram

2010-09-05 | 17:36:39 | http://hvtjej.blogspot.com/
Jeanette

hihi så du har blivit sugen på makrill:) aja du ser vad man kan äta när man är gravid helt galet i bland ,jag vart inte sugen på sånt men kroppen äter vad man behöver vart mycket morötter för mig;)Kul det där med magen Andy fick en liten överraskning hehe;)Kram på er

2010-09-05 | 20:45:32 |
Ellie

Maria: tack tjejen! visst blev min smile söt hihi.



Jeanette: ja du se så konstig man blir!. Nu är ju makrill välsigt nyttigt så det är ju inte direkt dåligt att jag äter det. Mycket annat man blir sugen på under grav är ju väldigt onyttigt (är ofta sugen på mc donalds tyvärr) så jag ser det bara som positivt hehe. Mjölk dricker jag som en galning och har gjort under hela graviditeten det är ju så gott och bra för oss båda :) kram

2010-09-05 | 20:54:18 |
sofia

vart är den rosa overallen ifrån? en sån vit har jag köppt, jättego :)

2010-09-07 | 20:41:36 | http://soffilina.blogg.se/
Ellie

Sofia: jag var själv lite osäker på det därför skrev jag inte var den kom ifrån men jag har för mig att det var lindex och kostade 249:- . Vi var inne i flera affärer och därför blandar jag hiop dom men det borde varit där annars kan du kolla på kappahl eller cubus men som sagt jag är nästan säker på Lindex. Jag tyckte också den var supermysig och tänkte köpa den om det blir en flicka. Den vita tänkte jag också köpa om det blir lite kallare ute för den var lite mer overallkvalite på men som sagt båda är väldigt mysiga. Den vita kostade också 249:-

2010-09-07 | 21:15:47 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0