En växande mage

God kväll!

Då var det kväll igen och en lång dag ligger bakom mig. Har varit hos min syster idag då hennes man Fredrik fyllde år så vi var där och åt tackos med hela familjen+ två vänner till dom. Tackosen resulterade i en sur mage vilket inte är det minsta ovanligt nu för tiden. Tidigare idag vart det storstädning i områdets lekplats så alla hus får en vecka var på hösten där man får städa, klippa gräsmattan, rensa ogräs etc och vår vecka är denna vecka så jag började med att rensa ogräs och kratta sanden fin vilket tog ca 2 timmar. Det var riktigt ansträngade då magen gärna vill vara i vägen och man vågar inte ställa sig upp för snabbt för då hänger inte ligementen med som håller fast livmodern och då krampar dom något fruktansvärt och det gör riktigt riktigt ont. Man kan knappt gå rakt när detta händer så ibland såg jag nog ut som en gammal tant när jag höll på där. Skulle jag börja mig ner fick jag ställa mig bredbent och sedan vika mig nedåt hehe. Nu är det bara gräsklippningen kvar men det får jag vänta med för det var för blött i gräset för att klippa. Vi har ju bara en handjagare så det funkar inte alls och klippa om det är bött men jag har ju 6 dagar på mig så det hinner jag.

Igår var det storstädning för min del. Jag tror jag höll på hela dagen. Började dagen med att tvätta, sedan bakde jag bullar och då blev det kanel och vaniljbullar. Vaniljbullarna gjorde jag med en klick vaniljkräm i för att piffa till dom lite :). Efter bulbaket blev det storstädning så jag var helt slut sedan på kvällen. Tror jag blev klar runt 21,30 och då blev det ett varmt bad!.


Alltid bra och ha bullar hemma i frysen ifall man får oväntat besök!


Bebisen stojade som bara den igår och jag tror den både sparkade och slog samtidigt för när jag kände den sparkade så kände jag på två olika ställen samtidgt och det är riktigt riktigt mysigt!.

Nu ska jag fixa lite här hemma, bla diska lite sedan tror jag det blir sängen ganska tidigt. Först blir det nog en bok kan jag tänka mig.


I helgen rev andy en av väggarna som skiljer av två av rummen på övervåningen då det ska bli ett stort rum. Så nu har vi "bara" 6 rum och kök hihi. Sedan när allt är klart med all renovering vilket kommer ta bra många år då vi tar en sak i taget och lite ibland så kommer vi att ha 5 rum och kök på våra 136 kvm som idag är 7 rum.


I fredags köpte jag ett par nya skor "äntligen". Har varken höst eller vinterskor och hittade dessa på skopunkten för 349:- perfekt!


Min mage växer och växer. Jag själv ser ingen skillnad så jag mäter mig regelbundet för att se hur mycket magen växer och jag är nu 97 cm tjock. Kanske inte låter så mycket endå men den växer rätt snabbt. Ca 1 cm i veckan blir det ungefär och nu är det svårt att gömma magen. Inte för att jag gör det! absolut inte utan snarare tvärtom!. Jag älskar att visa min stora mage :). En tjej på Life som jag ofta pratar med tycker jag är oerhört vacker med min mage och då blir man alltid glad!.



Linda Ljungkvist

ja du man får ofta höra hur fint alla andra tycker det är med gravidmagar och jag håller faktiskt med dom det ser så fint och mysigt ut. Sen en annan kommentar jag alltid får det är att vad fräsch du ser ut och det lyser om dig,antar att vi gravida sänder ut lycko signaler om hur glada vi är.

2010-09-16 | 12:27:55 |
Ellie

Linda: jag fick höra av en tjej på Jack & Jones att jag såg ut att stråla av glädje. Sedan har jag sett att folk gärna kommar en extragång när man går förbi. Kanske är det pga av att dom märker att man är glad?, jag tror folk märker sånt mer än man tror :)

2010-09-16 | 12:40:16 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0