Egen morgonstund

God morgon!

Jag antar att jag sitter och skriver lite för mig själv just nu för jag antar att de flesta av er som läser min blogg är på jobbet vid det här laget (skolan?). Dock har jag inte så mycket annat för mig just nu då jag sitter och slurpar i mig en kopp te (rött te). Var precis nyligen ute med Kiwi och det märks rätt tydligt att det är höst nu. Ni som går morgonpromenader har säkert också märkt det. Däremot måste jag säga att det är något speciellt med höstmornar endå. Det är lite småkallt men det är ju endå så pass fräsch luft att man verkligen känner att man rensar lungorna när man tar ett djupt andetag. På sommaren är det dock inte alls samma sköna luft utan kan ibland bli snarare tvärtom, man känner sig kvävd haha!.


Lite smått ofräsch så här på morgonen men det fixar jag sedan :). Frukosten ligger i magen vilket blev frukt och nötmusli med massor med mjölk *mums*.


Nu har andy jobbat sitt sista nattpass för veckan och ligger nu och sussar så sött. Senare idag vid 17 ska jag träffa en tjej som jag lärt känna (smäkänna) som precis flyttat till skärblacka som också är gravid (dock inte länge till då hon är beräknad till den 10 sep) *ler*. Vi ska träffas för första gången och gå en liten promenad och antagligen snacka bebisar, magar och säkert en hel del annat skoj. Det ska bli riktigt kul!.

Det är vad jag har inplanerat idag, förhoppningsvis hittar jag och andy på något kul senare när han vaknat också men det får vi se då. Ikväll blir det annars att bänka sig framför tv'n och kolla in kniven mot strupen som börjar ikväll:).

Nu ska jag dricka mitt te och lägga mig framför tv'n en stund sedan blir det väll att söka lite jobb...om det finns något för en gravid tjej som jag *pust*.

massa kramar på er!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0