Den långa väntan är över!

Hej vänner!

Änligen är vi hemma från Stockholm och det blev en väldigt lång resa. Det är ju 18 mil här ifrån och tidigt blev det också. Sedan visste vi ju inte alls vart det låg heller så det var svårt och veta hur tidigt man skulle åka. Vi åkte 6,30 och ändå kom vi fram 30 min för sent!. Detta pga av att det var enorm köbildning från början av stockholm ända fram till sibyllekliniken som tyvärr låg mitt i smeten på östermalm. Vi var så enorm stressade. Jag körde för första gången till stockholm och det gick faktiskt bättre än jag trodde. Dock bytte vi när vi skulle fråga en person om vägen eftersom jag var så enormt trött efter att ha gått upp tidigt och kört hela vägen.

När vi väl hittade stället så fick jag skringa in före eftersom Andy var tvungen att hitta parkering vilket inte är det lättaste mitt i stockholm. Tyvärr fick ha därför inte se vår lilla bebis och veta vad det var samtidgt som migeftersom läkaren sa att han inte hade tid att vänta (vi var ju trotsallt försenade). Jag hoppade iallafall upp på sängen och hoppades att andy skulle komma inspringade men tyvärr han han inte.

Läkaren kollade först bebisen hur den mådde och mätte huvudet, och lårbenet. Kollade hjärtat och det såg precis ut som det skulle. Vi såg även den stora artären och en väldigt fin och välutvecklad ryggrad :). Den var verkligen jättefin och man såg den väldigt klart och tydligt. Han hittade även magsäcken och blåsan som såg full ut så det betyder att den börjat svälja fostervatten :).

Sedan fick jag veta det!...Vi ska få en liten flicka!, en liten Heiley!. Jag blev så rusktigt glad att jag var sekunder från att brista i gråt. Jag har ju alltid trott att jag ska få en flicka eftersom jag känt på mig det och nu fick jag en! cilket betyder att jag hade rätt. Det var liksom självklart att det var en flicka för man såg tydligt två blygläppar och en liten springa hihi. Det såg ungefär ut som en nyfödd liten flicka, så tydligt såg man den:). Jag är nog den gladaste i världen!.

Därför åkte vi raka vägen hel och och inhandlade Heileys första pyjamas som blev en rosa Hello Kitty:). Vi har ven lagt undan den rosa overallen som jag visade för några inlägg sedan:).

Nu orkar jag inte skriva mer!, men som ni förstår är jag den gladaste mamman som finns :). Min lilla lilla flicka!. Föresten!, precis som läkaren sa så kommer vår lilla bebis knappast vara dvärgväxt när den föds, iallafall enligt lårbensmåttet hihi. Undrar vem det kommer ifrån *ler*. Dock var det inom normalvärderna men endå en lång liten bebis hihi.

Nu ska jag smälta allt detta. men ha det så bra!

Kram från Mig och Heiley


Vi är sååå stolta!


Köpte även en liten söt nalle som andy blivit kär i. Han har kollat på den flera gånger eftersom den ser ut som Mr Beans nalle haha!. Köpte den på H&M för 49,50:).


En ursöt pyjamas till världens bästa!.


maria

Grattis vad kul!

fint namn ni har valt!!



kram

2010-09-23 | 16:57:16 | http://lilliss84.blogspot.com/
Ellie

Maria: Tack köra du!. Vi är så stolta och glada!

2010-09-23 | 17:39:20 |
Jeanette

Åh gud vad glad jag blir för eran skull det var som du trodde:) man ska alltid lita på sin instinkt det gjorde jag med :)Nu kan ni shoppa loss tjej grejer.Det är ett fint namn hon ska få.Vilken söt nalle ni köpte och pyjamasen är ur gullig hehe grattis igen kramas om

2010-09-23 | 18:49:21 |
Ewa

Grattis! Kul när ni ville ha en tjej.



Varför åker man inte i tid? Rusning i Stkhlm vet alla att man får lägga till mins 1 tim. Visste inte var det låg? Kollar man inte på kartan, eller har GPS nu förtiden. En sådan viktig dag ser man bara till att allt funkar.

2010-09-24 | 08:37:45 |
Ellie

Ewa: Tack!. Jo vi åkte i tid. Det brukar ta ca 1,5 timme att åka dit för oss annars och vi åkte 2,5 timme tidigare dvs 6.30. Vi trodde vi skulle hinna och enligt hitta.se så verkade det inte alls svårt att hitta. Det var mest raka vägen men eftersom de inte hade skrivit ut mer detaljerad information hur man skulle hitta så visste vi inte alls vart vi skulle åka av. De hade bara skrivit en gata som absolut inte stod någonting om. Det hade varit bättre om de hade skrivit ut att man skulle till Odenplan först för få hade vi hittat direkt. Nu fick vi snurra runt och läsa inne i stan på massa gatuskyltar vilket tog massa tid!. GPS har vi ingen så det sket sig direkt. Dessutom så var anledningen till köbildningen att de höll på att lägga om hela den vägen fram till östermalm istortsett och det hade man ju inten aning om tidigare. Det är ju inte så att man åker till stockholm varje dag så det är alltid svårt och veta vad gäller tiden. Vi fick iallafall veta vad det blev och sedan var det som sagt synd att inte hade hann titta. I efterhand tyckte vi att vi kunde ha gått in tillsammans för då hade vi ju varit där tillsammans iallafall även om vi hade kommit 10-15 min senare ändå. Nåja gjort är gjort

2010-09-24 | 09:12:39 |
Linda Ljungkvist

Gud vad kul!!!! Jätte synd att Andy inte hann med och fick se men ni kan ju göra ett 3d sen om ni vill så kan han ju va med på det funkar bäst i v.28 och efter,vi va inne på att göra det men nu lär det nog inte bli så efetrsom det inte är långt kvar för mig. Men skulle vilja göra det verkar så häftigt och att man får det inspelat o bilder för 1700kr. Grattis igen!!!!

2010-09-24 | 11:26:58 |
Ellie

Linda: nja jag vill helst inte göra 3D eftersom jag inte vill se för mycket av bebisen. Vi vet könet på den och vi är glada för det. Man vet ju inte om man behöver göra ett ultraljud till om det skulle vara så att BM vill det av någon anledning senare. Vi får passa på då isåfall. Jag kommer nämligena tt ta med Andy på alla BM möten eftersom jag vill att han ska vara delaktig i graviditeten.

2010-09-24 | 19:49:11 |
Linda Ljungkvist

ja oki :) ja det gör ni rätt i,min har följt med på alla förutom nu då för nu e det samma sak hela tiden och det tar bara max 20min per besök och jag har sagt att jag klarar det själv. Då är det provtagning och sen lyssna på hjärtljuden och mäta magen sen prata om det e något speciellt. Jag får ju gå varannan vecka nu så det blir mycket besök på slutet. men jag berättar ju för han eftevarje besök hur det är och så.

2010-09-25 | 11:57:32 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0