Dax för B&F utbildning igen!



Nu är det äntligen dags för ännu en B&F utbildning avancerad kost- och näringslära och träning med fokus på volym och styrka som arrageras av NGruppen och Anki Sundin!. Efter genomförd utbildning och godkänt prov erhåller du B&F licens.
 
För vem?:
Utbildningen är för dig som är PT, kostrådgivare eller har motsvarade förkunskaper och som vill fokusera på kost, näringslära och träning för volym och styrka på en avancerad nivå.

Tid: 5-7 nov+ 12-14 nov (heldagar) dvs 6 dagar. Hålls under veckoslut fre-sön.

Sista anm dag: 22 okt

Plats: Åsögatan 115, 2 tr ned (SAFEs utbildningslokal i anslutning till SATS Medborgarplatsen)

Om utbildningen:
Kost och näringslära för uppbyggnad och deff, kost och näringsanalys med fokus på uppbyggnad och deff, muskelfysiologi och kostruktion av träningsprogram för uppbyggnad och deff, och genomgång av kosttillskottsmarknaden med objektiv utvärdering. 

Med kursavgiften får du ALLT detta:

* Utbildning av högsta kvalite
*B&F-licens efter genomförd utbildning och godkänt prov
* Studielitteratur: boken Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare samt elektronisk presentations och komendiematerial.
* Kostprogramskonstruktion vid uppbyggnad och deff. Du tar med dig egen dator men har du inte det kontakta Ngruppen så fixar dom en hyrdator.
* Träningsprogramskonstruktion för uppbyggnad och deff
*Övningsbank för uppbyggnad och deff
*Vetenskapsmetodik för att du ska hitta bra och pålitlig information på egen hand.

Pris:

 

15 600 kr inkl moms (12 480 kr exkl moms) Möjlighet till avbetalning finns. Du står själva för mat och logi. (Vid återbud efter sista anm.dag debiteras 2500 kr inkl moms. Beloppet dras av från kursavgiften om du bestämmer dig för att gå utbildningen vid ett senare tillfälle.)


Har du frågor? Vill du anmäla dig?

Kontakta Anki Sundin via
e-post: [email protected] eller
telefon 0707-29 26 33


Detta är en superbra utbildning för dig som kanske funderar på att tävla i fitness och bodybuidning eller som helst enkelt bara vill ha extra kunskaper i bagaget, kanske för att hjälpa andra tävlande?.






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0