Bilbarnstolen här!

Idag kom äntligen vår bilbarnstol vi beställt. Tyvärr var inte vagnen med men den kommer antagligen med ett annat paket nästa vecka för killen i lastbilen som den kom i sa att det skulle vara två paket och detta var ett av dom. Jag är riktigt nöjd med stolen och de passar väldigt bra till babysittern vi köpt då det nästan är precis samma grön som den. Vagnen kommer att bli i samma färg som bilbarnstolen då de tillhör varandra.




"solskyddet" kan man enkelt ta bort med 3 knappar. Smidigt och enkelt. Det bästa var nog att den var välidgt lätt vilket är positivt då bebisen kommer att väga en del och det blir lätt väldigt tungt om man har en tung bilbarnstol från början.

Nu är det bara vagnen och liggliften vi väntar på så har vi fått hela vårt paket:).



Linda Ljungkvist

Vad har ni köpt för spjälsäng+skötbord då???

Vi va igår i norrköping och hämtde hem våran spjälsäng +skötbord+bilbarnstol. Vi köpte spjälsäng+skötbord i märket troll nicole sen blev det bilbarnstol i brio+en sådan där bas till som man bara klikar i barnstolen i.

2010-09-18 | 13:01:18 |
Ellie

Linda: Jag köpte spjälsäng på Ikea då det fanns en jättefin som var extrapris på, 299:- kostade den och en vit. Det var med vågig kortända upptill och inte rak och tråkig som många är. Skötbordet kopte vi på babyland och blev en briomöbel som var riktigt stabil och bra, även den i vit och kostade 1500:-. Eftersom spjälsängen blev billigare tyckte vi att vi kuna köpa ett lite dyrare skötbord.

kram

2010-09-18 | 15:11:13 |
Linda Ljungkvist

Jaha oki,ja jag håller med dig att rakt är så tråkigt vi har oxå kort ändan som är bågformad :)ja men det är ju bra för stabilt skötbord vill man ju ha.Kram

2010-09-18 | 17:35:31 |
Ellie

Linda: ja absolut! man använder det ju rätt mycket om man säger så :)

2010-09-18 | 19:12:09 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0