Shoppingrunda!

God dag!

Idag har det varit en riktigt trevlig dag!. Jag bara tokälskar att shoppa! och då speciellt till vår lilla tjej!. Idag var vi ute efter underlakan till spjälsängen då vi märkte att detta inte fanns i påslakansetet vi köpte för bra länge sedan. Hittade därför ett drag på lakan på hemtex till spjälsäng för 79:-. Sedan behöver vi yttligare en filt till vagnen då den filten vi tänkt ha på BB är på tok för stor för att få plats i vagnen. Hittade även den på Hemtex och det blev ju sååå klart en rosa:). När vi endå var på språng köpte vi även "baby" bok och den var rätt tjock så då har jag mycket och fylla i:). Den kan man fylla i fram tills bebisen blir 6 år, dock lite mindre information ju äldre bebisen blir men endå. Den var dessutom glittrig och lite speciell:), precis som vår lilla flicka:). Gick in i en affär vi adlrig tidigare vait på där de säljer barnkläder, Name It hette den och där hittade vi en del fina saker dock blev det en rosa body och ett par röda byxor. tyckte garderoben såg lite väl tråkig ut vad gäller färgkombinationerna då det mest var vitt eller neutrala färger så nu blev det lite mer färgstarkt hehe.

Till mig hittade vi en superfin öljettgardinlängd som kostat 349:- på Hemtex men nu var det halva reapriset så vi fick betala bara något på 80 kr för den!. Den var Beige och riktigt riktigt bra kvalite! så det var verkligen ett klipp. Tyvärr märkte vi att det bara var en gardinlängd i paketet (det brukar ju vara två) så vi fick ringa till butiken och be dom lägga undan ett paket till så vi har två längder. Billigt var det ju endå då det blir ca 170 kr för en hel gardin som tidigare kostat 700:-!. Ibland gör man klipp må jag säga:).


Rosa body från Name It 49,50:- stl 56


Röda byxor med en röd broderad blomma på benet från Name It 99,95:- stl 56


Det är synd att ni inte kan känna hur mjuk och len denna filt är!. Rosa filt från Hemtex 129:-


Babybok från Akademibokhandeln 149:-

Nu ska jag umgås lite med Andy.

Ha det bra!



Michaela

Vilka fina grejer ni köpt till er lilla tjej :)



Kram

2010-10-29 | 07:38:47 | http://michaelabergqvists.wordpress.com
Ellie

Michaela: Ja hon är värd allt vår lilla tjej!:)

2010-10-29 | 17:47:49 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0