En trevlig dag trotsallt

God kväll!

Det har varit en mysig dag på stan tillsammans med min vän Claudia. Tog mig in till stan lite tidigare än beräknat för att strosa runt lite på stan och sedan vid 13 träffades vi på Lindahls konditori mitt i stan för att fika och prata lite skit. För mig blev det en efterlängtad latte eftersom det var sååå länge sedan jag drack en. Har ju inte varit sugen på kaffe alls under graviditeten och inte förrän nu för ca någon vecka sedan har jag börja dricka det igen, även om jag bara kan dricka max 1,5 kopp om dagen för annars mår jag riktigt illa och får huvudvärk. Det roliga med oss tjejer är att man alltid har något att prata med. Självklart blev det endel prat om barn men även en massa annat skoj. Gluttade lite i affärerna efter det och Claudia passade på att inhandla lite kläder och jag fick väll agera lite smakråd:). Jag och Claudia har bokat in en filmkväll på söndag så då blir det en helkväll med twilightfilmerna coh så klart med gott sällskap:).

efter några timmar på stan åkte jag hem och käkande lite och nu tänkte jag umgås med Andy innan han åker till jobbet. Tänkte försöka ta mig till biblioteket här i skärblacka någon dag för att kolla lite böcker, dels om gravititet men också om kaffe då kaffe blivit ett intresse jag skaffat mig, vill fördjupa mig i denna dryck eftersom den uppskattas av väldigt många. Skulle så gärna vilja lära mig latteart då jag tycker detta är så vackert och gör verkligen kaffedrinken ännu mer intressant.








Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0