Då var man i sjunde månaden!

Hu hu nu börjar det verkligen dra ihop sig!. Kollade på www.niomanader.se vilken månad jag var i exakt och är nu i månad 7 av 9!. Det blir mer och mer läskigt när man tänker på det men självklart så längtar jag oerhört mycket till min lilla tjej!. Det är bara förlossningen man gärna slipper men tyvärr är det ju inte så lätt.

Gårdagen var en riktigt konstig dag på alla sätt och vis känns det som. Jag och Andy började med att åka och handla lite i stan och när vi kom hem sov vi ända fram till 8 på kvällen!. Vi vet inte hur vi kunde vara så trötta båda två men vi sov bra många timmar så i morse vaknade jag vid strax innan 8,30 och ville gå upp för ryggen värkte och jag kände att jag sovit på tok för länge. Det är dock väldigt skönt att verkligen sova ut till 100%. Imorn är en ny arbetsvecka och jag hoppas det kommer bli en bra start på veckan.

Det var helmysigt imose då solen tittade fram i köket och vardagsrummet så det blev en härlig frukost i solen. Jag skulle absolut inte ha något emot hösten och vintern om skulle vara mer sol på dagarna men tyvärr kan man ju inte rå för vädrets makter.

Nu sparkar Heiley för fullt så jag ska nog lägga mig i soffan och prata lite med henne. Ska gå och lägga mig rätt tidigt idag eftersom jag ska upp kl 7 hela veckan:).

Ha en trevlig vecka!


Tog en bild av dagens frukost: 2 mjuka rågsmörgåsar med ost och gurka, ett glas grapefruktjuice (utan tillsatt socker), och ett glad mjölk.


Min dagliga latte har nästan blivit ett måste på jobbet!. Dricker iallafall en om dagen :) men tar pause under helgen hihi.




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0