Då var det dax!

Hej igen!

Har lite smått tråkigt så innan jag fixar lite för morgondagen tänkte jag lägga in ett litet inlägg.

Mina gravidkrämpor börjar ta sin form *fniss*. Ni har ju tidigare fått höra att jag haft ont i ryggen när jag diskar och dammsugar men sedan igår natt har jag haft en så fruktansvärd smärta i ryggen och höften (speciellt ryggen). I går natt trodde jag skulle bli tokig eftersom det inte spelade någon roll alls hur jag än låg för det gjorde så ont i både mage, rygg och höfterna och en stickande känsla under magen vilket jag tror kan vara ligementen som spökar. Ni kan likna ryggonten som om du ansträngt ryggen under en längre period och att du har svårt att hålla ryggen rak, att du gärna vill "falla fram". Det innebär alltså att jag har ont i hela ryggen och inte bara i korsryggen vilket jag tidigare haft ont. Jag antar att det bara är att tänka positivt och förvänta sig att det blir värre för då blir man iallafall inte chockad om det skulle bli så.

Tröttheten gör sig mer och mer påmind nu. Tänker man negativt kommer man endå lätt på andra tankar när bebisen börjar sparka hej vilt för än så länge gör det inte ont så det är bara en underbar känsla när hon gör det. Imorse sa hon god morgon genom att sparka mig rätt rejält flera gånger:), det är bara sååå mysigt och jag önskar jag kunde ge er samma känsla men tyvärr är det ju svårt *ler*. Nu får helt enkelt lita på mig :).

Nu ska jag som sagt fixa lite inför morgondagen och ta mig ett kvällsmål. Det blir nog någon ostsmörgås och ett glad mjölk. Det är verkligen ett måste, MJÖLK!, jag kan verkligen inte leva utan det. Är det slut här hemma blir jag helt galen och då får jag (om det finns) dricka andys laktosfria. Finns inte det måste jag ner till affären någon gång under dagen och köpa för att sedan ta ett glas när jag kommer hem, då blir jag lugn igen :) haha.

God natt!

Föresten!, några bilder på magen från idag vecka 26+3



Midjemåttet på bredaste stället mäter nu 100-101 cm! och på den smalaste delen 87 cm.






Carro, Egons mamma

Det kanske har med att göra att det är en tjej i magen som du är tokig i mjölk :) För jag älskar mjölk men när jag var gravid med Egon så kunde jag inte alls dricka det :P

2010-10-10 | 22:07:47 | http://mammatille.blogspot.com
Ellie

Carro: Jasså vad intressant! ja kanske är det så man vet ju aldrig. Jag tror ändå lite på sånt faktiskt men nu behöver jag ju inte fundera på vad det blir för kön för det vet jag ju redan:). Min tjej kommer iallafall ha ett starkt skelett hihi.

2010-10-10 | 22:53:44 |
Linda Ljungkvist

Nu är magen rund och go ser jag :)har du lite cravings på mjölk nu hihi. Ja satt i går och kollade på alla mina magbilder jag har från vecka 14 till nu o förut såg den så rund och fin ut nu ser man bara hur gigantisk man ser ut hehe men ändå mysigt och fasinerande hur stor magen ändå kan bli o att ett litet barn får plats där inne helt otroligt. Kram

2010-10-11 | 10:35:45 | http://www.metrobloggen.se/kristina86
Ellie

Linda: He he ja den börjar växa sig stor iallafall och det är ju roligt!. Mjölk cravings har jag haft sedan början av graviditeten men nu är jag verkligen väldigt nog med den, värre än innan. Ja det ska bli riktigt kul och se HUR stor mage jag får för det är ju väldigt olika även det. Det är väldigt fasinerande att det kan få plats en människa i magen, lite läskigt egentligen om man tänker efter...kram

2010-10-11 | 18:21:38 |
Linda Ljungkvist

Jaha oki där ser man :) det e mysigt när det syns att det e en gravid mage man har och inte att det e det andra ;) ja det e ju det. ja helt sjukt att en sådan söt sak får plats där men tur ä väl det annars skulle vi ej få dom :=)

Kram

2010-10-12 | 09:18:50 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0