Jobbigaste natten hittills!

Hej och hå!

Då var det äntligen helg igen. För varje dag som går vet jag att jag bara kommer närmare min lilla bebis som idag har bökat runt en hel del där inne:). I natt var min absolut värsta natt hittills. Vaknade av att jag hade sååå svårt att andas!, grymt ont i ryggen, jätteont i revbenen och det spelade ingen roll vilken sida jag låg på för låg jag på höger sida gjorde det sååå ont i höger revben och tvärtom. Låg jag på rygg fick jag ännu svårare att andas!. Det enda som hjälpte mot andnöden var att sätta sig upp vilket kanske inte är så roligt när man ska sova. Det var faktiskt den läskigaste känslan jag känt. Hur jag än låg så hjälpte inget!+ att jag hade såna grymma sammandragningar och ibland kändes det nästan som att det låg en stor klump under magen. Jag var så nära att börja gråta eftersom jag hade så ont. Andy fick massera mig mitt i natten vilket gjorde det lite bättre.

En annan sak som var väldigt läskig var att det kändes som att bebisen vägde 10 kilo och inte fick plats i magen. Varje gång jag vände mig kände jag hur hon tryckte mot revbenen och fick svårt att andas och även om jag låg på rygg blev det bara värre dels för ryggen och andningen.

Efter att ha haft ont bra länge gick jag upp och tog alvedon eftersom jag skulle jobba idag så ville jag få lite sömn. Det hjälpte men sömn fick jag dock INTE!.

Dessa dagar är så läskiga. Man känner verkligen att man är gravid! och att det ligger en stor bebis där inne hihi. Hoppas jag får sova bättre i natt iallafall. Snart är jag ju mammaledig så då gör det inte lika mycket att jag inte får sova på natten för då kan jag bara ta en powernap på dagen.

Idag är jag i vecka 33+1 och veckorna går sakta men säkert framåt. Jag gillar inte att vara ute och gå nu när det är sååå fruktansvärt halt. Igår var jag bara millimeter från att hamna på marken då jag halkade. Men i sista sekund hamnade jag på fötterna igen och hjärtat satt i halsen vill jag lova. Man vill ju inte ramla och slå i magen så jag kan lova att jag går som jag skitit på mig haha.

Ska vara lite social med Andy nu men vi hörs!



Jonas

Hej! Kan bara säga att jag lider med dej visst förstår man som kille att det kan vara lite körigt att vara gravid,men som du har det så ska jag nog aldrig skaffa barn. Hadet

2010-11-27 | 10:27:08 |
Ellie

Jonas: Självklart ska du skaffa barn!. Även om det innebär en del krämpor så får man absolut inte glömma det lilla miraklet i magen. Tänk själv vad häftigt att man som kvinna kan "producera" fram en hel människa i kroppen utan att ens behöva göra något själv. Alla hormoner, celler, blofkroppar etc som görs i bebisen göra av mammans kropp utan hennes medvetande. Tänker man så så är det kanske inte så konstigt att det är lite jobbigt ibland. Sedan väger ju min bebis ca 2 kilo nu och är ca 45 cm lång och det finns ju inte så mycket plats i magen så det gör ju att det gör lite ont ibland. Dock är det något som man står ut med som mamma, det lovar jag!. Tänk när min lilla tjej ligger i mina armar sedan!, allt kommer vara värt hur ont det än hade/har gjort....sköt om dig!

2010-11-27 | 19:23:11 |
Linda Ljungkvist

du får köpa sådana broddar som pensionärer har på sina skor så du ej halkar o slår dig eller landar på magen,min karl köpte det till mig idag så jag ej ska gå och slå mig när jag e ute o går med vagnen. :)kram

2010-11-29 | 22:26:11 |
Ellie

Linda: Ja just det! sånna finns det ja! haha dom känns ju rätt säkra så det kanske vore en ide och köpa sånna?. Bra ide! tack!

2010-11-30 | 11:39:53 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0