Graviditeten Början - Nu

När jag endå kollar runt bland bilder kan jag lika bra lägga upp en bild då jag var i vecka 5 och en bild från nu då jag är i vecka 32+3 för att jämföra och jag lovar!, det är ganska stor skillnad :)



Det var denna sticka som gjorde mig överlycklig över att jag var gravid!. Endast 3 månader efter avslutandet av p-piller:).

Före:


Vecka 5:)

Nu:


Vecka 32+3. Lite suddig men man ser lite iallafall:)


Då var man inne i 8:de månaden:).


Michaela

Oj vilken skillnad :) Inte lång tid kvar nu ;D



Kram

Sofia

Haha, ja du! Det var ju en viss skillnad ja ;)

Höromdan sa en vän till mig att mina mage börjar synas nu, och det kändes så bra. Att nån mer ser det :) Längtar tills den blir riktigt stor så att ALLA ser! Hoppas du får en fin vecka, ska bli superkul den 1:a! Kram

2010-11-22 | 10:33:50 | http://minbebis.com/blogg/happyscared/
Ellie

Michaela: hehe ja man tänker inte så mycket på det annars eftersom man alltid har med sig magen och man blir ju van vid den. Dörför är bilder alltid bra för då ser man verkligen skillnaden:).



Sofia: Hihi ja visst är det kul! man vill att hela världen ska se den på ett sett. Nu kan jag inte dölja min mage men det vill jag inte heller!, jag är såå stolt över den. Jag kan inte förstå folk som vill dölja sin gravida mage så långt det går, jag vill visa upp den istället:). Hoppas du också får en bra vecka. Ska verkligen bli jättekul och komma hem till dig!...kram på dig och magen!

2010-11-22 | 12:24:46 |
Michaela

Visst är dom? :)



Nä mormor bara betalade för dom ;) Hittade dom igår när vi var i Brådtom på julmarknad :D



Brukar finnas att köpa på Tradera :) Ett litet tips om man vill ha ;)



Ellie

Michaela: Jaså finns dom där? får väll hålla utkik då:). kram på dig och magen!

2010-11-22 | 21:30:13 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0