Söndag- the end

Ja då var det snart slut på veckan och jag har hunnit köra ett sista pass på denna vecka vilket blev ett bra avslut. Kom till gymmet vid 11,30 och det var helt dött, jag var helt ensam på hela gymmet, inte en enda själv var där. Det kändes skönt men fram mot 12 kom två killar i 30-årsåldern och ena killen började prata med mig och sa att jag var riktigt stark. Först trodde jag inte han pratade med mig men det visade sig att han gjorde det. Då stod jag och körde baksida axlar i cable med rep. Alltid kul att höra sånna kommentarer speciellt av folk man inte känner.

Därför blev jag genast mer motiverad att köra ännu tyngre och ännu hårdare och nu känns det redan att jag kört hårt:). Passet gick riktigt bra så jag är helnöjd. Har redan träningsvär i trapsen men det är ju bara positivt.

Tänkte lägga in några bilder på dagsformen, tyvärr är jag rätt svullen men det brukar ju vara så ibland :).




bullmage haha!

Anonym

jee härliga bilder,, mer såna åt folket, kanske någon gym bild åxå :) ja jag vet de hör inte hit, men har du fått större boobs?

2010-05-10 | 00:06:58 |
Ellie

Anonym: haha nej jag har inte fått större bröst vad jag vet iallafall hehe. Självklart ska du få gymbilder men det blir ltie svårt när man tränar själv. Andy tränar inte på gym för tillfället så det blir lite svårare.

2010-05-10 | 12:06:59 |
Ewa

Passa dig för att lägga ut bilder. Det finns massor med sjuka människor runt oss.

Kul att du kommit igång ordentligt med träningen. Vad kör du för cardio? Om du skulle köra 3-4 tim/v har du snart format till dig.

2010-05-10 | 14:08:41 |
Ellie

Ewa: Jo det vet jag men det man inte vet om det lider man inte av brukar jag säga. Just nu kör jag cardio när jag känner för det och då kan det bli lite crosstrainer, hopprep och lite sånt. Ska försöka komma igång med den mer sedan...kram

2010-05-10 | 19:39:15 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0