Ryggpasset


2006

Hej vänner!

Då var det måndag igen och en ny träningsvecka är påbörjad hos de flesta, så även för mig. Idag var det ett pass rygg och mage som stod på schemat och till en början tänkte jag hoppa det eftersom vi hela kvällen ska städa vår gatas lekplats vilket alla ska göra. Dock kunde jag inte hålla mig så det blev att ta cykeln till gymmet. Det blev ett riktigt bra pass och det känns som att det kommer bli en bra vecka rent träningsmässigt.

Det blev ett riktigt tungt pass där jag försökte köra så tungt jag kunde för att verkligen få tillbaka min styrka så fort som möjligt men utan att bli skadad så klart!.

Så här löd passet:

Började lite uppvärmning i roddmaskinen men sedan:

Roddmaskin: 3*52 kg

Lats: 3*39 kg

Marklyft: 60kg*6 ,  70kg*7 , 70*6 , 70*6

stångrodd: 30kg*10 , 40kg*8 , 40kg*6

Abroller: 3 set* 15reps

crunsches med rep: 65kg*3

Det var dagens pass och jag måste säga att jag kände mig riktigt stark i marklyften endå. Jag körde ju som max 90 kilo innan uppehållet men för att ha varit vilande i 6 månader så tycoer jag 70 kilo låter riktigt bra. Då speciellt eftersom jag orkade köra 6 och 7 reps. Magen är fortfrande rätt stark så nu är det bara och nöta på med alla muskelgrupper så kommer jag nog komma igen snart. Förhoppningsvis utvecklar jag mig mer än sist också eftersom man haft en lång pause. Ibland är det ju faktiskt det som krävs för att faktiskt bli bättre.

Snart blir det hemmagjorda hamburgare för att fylla på energiförådet sedan blir det ut och städa lite. Vi ska tydligen grilla efter städningen också och då blir det korv med bröd:) *mums*. Det är ett superbra tillfälle att lära känna grannarna lite mer :).

massa kramar!

//Ellie


Ewa

Du kommer snart upp i de gamla vikterna igen, ös på med proteiner. Kreatin är bra att ta, helt helt annat tryck i kroppen, ofarligt. Hur lång är du? Hur mycket väger du ca?. Jag är 169/69kg och 15% kroppsfett(caliperm). Deffar lite nu till sommaren ca 3-4%. Springer/spinnar förfullt:)

2010-05-04 | 15:40:15 |
Ellie

EWA: Ja det kommer nog gå ganska fort så länge man inte ligger på latsidan vad gäller vikterna:). Jag är 158 och väger ca 63 så det är lite för myckte men å andra sidan så gick jag ner lite nu när jag började träna igen. 63 vägde jag när jag tränade och gick upp lite när jag var inaktiv så att säga så jag är ganska nöjd endå. Vill ju dock väga 57-58kg

2010-05-05 | 10:02:46 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0