Heeeelt GALEN!

God kväll Sverige!

Jag skulle nog lika bra kunna säga god natt för klockan är så mycket som 23.23 men jag väljer nog endå god kväll:). Jag har faktiskt precis avslutat ett pass på crosstrainern och det var helt galet roligt!. Jag brukar tycka att dessa pass är rent ut sagt skittråkiga men man måste göra så gott man kan endå och försöka ha kul endå. Jag brukar helt enkelt ha lite discotime på mina små crosstrainerpass, det hela går ut på att helt enkelt bara flippa ur helt när man kör. Det liknar nog lite dans men endå helt sjukt fult. Detta resulterar att man blir helt galet trött, mycket tröttare än att bara köra som vanligt. Detta borde ni testa nästa gång ni har tråkigt på era pass, flippa ur vetja!. Man får verkligen enorma endorfinkickar och speciellt om det är riktigt bra musik också. De första 22 min av passet inleddes lite lugnare med halv 8 hos mig påslaget på datorn. Sedan från det och fram mot 35min så blev det i form av musik och galenskaper. Jag har faktiskt laddat upp ett videoklipp från passet. Det är absolut inget glamoröst klipp men det är ju heller inte meningena tt någon ska se när man kör haha!, testa vetja!.

Det lev också ett ganska dåligt pass rygg idag. Styrkan hade jag men jag var så galet trött och har varit precis hela dagen, lite huvudvärk dessutom gjorde inte saken bättre. Det blev ett kort pass på ca 35-40 min men jag klarar mig, jag får köra hårdare imorn.

Hittade faktiskt lite klipp på youtube från den tiden då man körde ganska seriöst och jag tyckte inte då att jag var direkt vältränad men jag måste säga att i efterhand så tycker jag nog om min form rätt bra rent muskelärt även om lite fett hade behövt springa ifrån mig så var jag nog rätt nöjd. Jag ska nog sträva efter den formen men snäppet vassare så klart :). Jag ska bli mer seriös med träningen helt enkelt, men på ett plan utan måsten och mest för att det är kul och så får man se vad som händer.


Detta är slutet av mitt pass. Om ni undrar vem jag vinkar till så är det Andy som är ute med Kiwi:)



Nillan

Härligt att se lite fart. Håller du på att dieta? Löpträna så får du se på resultat.Jag kör stenhårt just nu 2 pass/dag ska löra 2v så. Springer/spinning/Box och kör styrketräning. Jobbat mycket sista tiden både här hemma och utomlands. Sticker ut igen ett par veckor.

2010-05-11 | 08:26:58 |
Ellie

Nej jag dietar inte. Jag tränar på så gott jag kan och äter varierat. Inga måsten men det är klart kan man tappa något på att träna och äta hyfsat bra så är det klart att det är + i kanten:). Kör hårt och lycka till på jobbet!

2010-05-11 | 10:46:19 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0