Morgonsol!

God morgon!, sitter här och är fortfarande lite halvt sömndrucken. Gick upp strax innan 9 idag då det gäller att ställa om sig eftersom jag börjar jobba snart. Funderade först på att gå upp 8 men så pigg var jag tyvärr inte för det. Jag behöver nog gå och lägga mig lite tidigare om kvällarna också, dock är det lite svårt för jag har ju faktiskt ingen aning om hur mina arbetstider kommer se ut. Jag kommer att börja jobba extra och sedan i juni kommer jag gå på som sommarvikarie fram till augusti och har de behov kommer jag även att fortsätta efter sommaren vilket hon förutspår att kommer finnas.

Kommer för övrigt bli en lugn dag, har fortfarande ont i foten så det blir lite lugn träning som gäller. Tänkte dock köra lite styrka idag och ev ett cardiopass men vad vet jag inte, som vanligt:).

Solen skiner redan ute och det är snart dags för promenad med Kiwi

ha en bra dag!



N

Grattis till jobbet. Kiwi är söt!

2010-03-10 | 11:18:42 |
Ellie

N: Tack så mycket!. Det är klart hon är söt :P hihi.

2010-03-10 | 11:46:27 | http://ellielilja.blogg.se/
Nillan

Grattis till jobbet! Du kommer börja före sju på morgonen till ca 16 eller lunch fram till ca 21.30. Det kan bli tufft att sluta sent och börja tidigt, när du har en bit att åka, men det fixar ju du :). Sova kan man göra när man blir gammal. Var gör du av vovve tjejen på kort varsel?

2010-03-10 | 14:10:57 |
Ellie

Nillan: Tack gumman!, jasså ja jo jag kunde tänka mig några liknande tider faktsikt. Det blir lite tufft kan bli men precis som du säger så kan man sova när man blir gammal:). Sedan tror jag faktiskt att de förstår om man ev tackar nej till någon tid om man jobbat mycket, de vet ju att jag pendlar mycket.



Det poitiva är ju att det blir ljusare på dagarna och man blir ju inte lika trött då. Kan vara jobbigt att köra bil när det är jättemörkt ute och jobbat en hel dag. Man är ju faktiskt tröttare på vintern. Kiwi får vara hos föräldrarna när jag jobbar. Berättade för chefen att kan bli svårt att hoppa in när det är för kort varsel eftersom jag pendar och det förstod hon också. Ringer de dock på morgonen och jag jobbar kväll så är det helt ok, föräldrarna bor på ditvägen kan man säga så det går rätt snabbt att kasta av henne :). Det är bra med snälla föräldrar..kramar!

2010-03-10 | 14:21:49 | http://ellielilja.blogg.se/
Jennie

Grattis till jobbet! Vad kul för dig!



Haha ja tur att jag inte tog ut energin på honom utan på gymmet istället. Passet blev ju skitbra. Men jag hatar folk som tror att de är bättre än en själv...särskilt de som tror att de är bättre än tjejer... Men samtidigt så vet ju jag att jag kan mer än honom om träning och kost så jag bryr mig egentligen inte! ;P

2010-03-10 | 15:47:35 | http://www.metrobloggen.se/JeC



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0