Ja men det där gick ju bra!

God kväll läsare!

Då var dagens planering till ända. Har hunnit med lite skit idag faktiskt. Som ni vet var jag ju på intervjuven i morse. Ställde klockan på 7,45 för att få ordentligt med tid på mig. Kl 9 åkte jag in till stan för att hämta upp mina föräldrar som ville följa med. Därefter blev det en ca 50 min lång resa till Nyköping. Väl där var jag ca 30 min för tidig (perfekt!). Chefen var jättetrevlig och det slutade med att hon skulle höra av sig ang lön och när jag kan börja:). Jag sa att jag skulle kunna börja när som helst eftersom jag inte har något jobb vilket hon tyckte var jättebra för då kanske jag kan börja redan nu med att jobba extra så har jag kommit in bra i jobbet fram till sommaren då jag ska gå på ett vik. Även i höst såg det ut att behövas folk så det var verkligen superbra nyheter!. Vare sig man gillar att pendla eller inte så blir man något ofantligt trött av det, jag var så trött efter åkturen att jag somnade hemma hons mina föräldrar :). Nu sitter jag bara och väntar på att chefen ska höra av sig :), hoppas hon hör av sig snart!.

Det blev ett par sena pass idag eftersom jag kom hem rätt sent från mina föräldrar. Jag var såå trött när jag kom hem att jag funderade på att skita i träningen men det kunde jag inte!. Det blev Pure cardio 40 min, dock kände jag att jag konstigt nog hade energi kvar att ge så jag körde ca 35 min upper body och faktiskt även 6 min hip hop ABS då det finns ett last minute pass. Det var träningen för dagen och trot eller ej så måste jag erkänna att det är riktigt kul!, jag har faktiskt riktigt svårt att sluta när jag väl börjar. Jag hoppas verkligen att denna känsla alltid kommer finnas där för jag gillar inte toppar och dalar om ni förstår vad jag menar. Det bästa är väll dock att ta emot det och göra det bästa av situationen.

Nu är jag rätt trött, dags att krypa till sängs och läsa lite Twiligt:)

Natti natti!

Föresten så har Nillan bett om att se dagsformbilder och precis som jag sa till henne så har jag inte det bästa självförtroendet att jag vill visa ännu men eftersom jag är så glad idag så bjuder jag endå på ett par bilder. Jag är långt ifrån nöjd men som jag sagt så prioriterar jag inte en super fit kropp.





Som sagt ni får ta det för det är:), dagsformbilder.



Nillan

Daxformen är väl helt okey, med tanke på att du är lite begränsad med övningar och att det är svinkallt ute. Fortsätt kör på, när får du lite extra jobb kanske du kan fixa ett gymkort.

2010-03-04 | 02:06:08 |
Ellie

Nillan: jo men visst är det så. Mest hoppas jag väll på att det iallafall ska bli behagligare väder ute så man iallafall kan ut och köra lite. Typ hoppa hopprep, jogga eller något annat kul. Jag kommer nog inte köpa ett gymkort direkt, vill nog se hur det blir med jobb först eftersom man måste binda upp sig ett helt år. Det fixar sig säkert.

2010-03-04 | 09:21:07 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0