I'm a zombiebride

god kväller människor!

Då var andra dagen avklarad på jobbet och jag är sååå trött!. Oftast känns det inte så jättemycket när man väl är på jobbet men när man kommer hem!. På något sätt släpper väll alla spänningar och jag har ju trotsallt gått upp rätt tidigt varje morgon och är man inte van+ att man pendlar, ja då tar det på krafterna. Jag ska dock inte klaga för jag gillar mitt jobb. Från att ha gått från ett bageri där det bara var 2 anställda och jobba helt själv till att komma till ett sjukhus där man träffar nya medarbetare varje dag. Kommer nog faktiskt bara ihåg två tjejers namn som jobbat i mitt vårdlag och då är det illa :S. Igår gick jag upp 4 och idag tog jag lite sovmorgon till 4,30 eftersom jag tyckte det var lite onödigt att komma FÖR tidigt till jobbet. Idag kom jag till jobbet ca 6,10 och det är ok.

Det är mycket och lära sig måste jag säga! men å andra sidan så när jag väl kommit in i arbetet går det ju mycket bättre och då är jobbet säkert 1000 gånger lättare.

Orkar faktiskt inte skriva mer så jag berättar i bilder.


På min födelsedag var jag och andy ute på tomten och skottade bort lite snö (observera lite!). Ni ser ju snöhögen jag står på.


Kiwi älskade att springa runt på tomten lös. Hon är inte van att springa lös och det märks för hon blir som en liten vilde när vi släpper henne.


min lilla älskling eller kanske inte lilla, han är ju trotsallt 33 cm längre än jag


Min tårta jag gjorde när jag fyllde år. Består av mosad banan, hemmagjord nougatmousse, grädde, mandariner, daim prickar och cocosflingor supergod!


En av mina presenter. Denna fick jag av mina föräldrar:)


Påväg till jobbet tiiiiidigt på morgonen!. Här ser vi utkanten av nyköping.


På jobbet! här gott som nyvaken!

 Nu ska jag lägga mig och vila ett tag. Ha det gött puss!




Nillan

Kul att du är igång med jobbet. Det tar säkert ett par arbetspass innan du är inne i jobbet. Vilken avd är du på ortoped,medicin,infektion...? Har själv jobbat en sommar på medicin, det var som äldrevården. Blev väl bortskrämd då. Jag är inte kvar längre i vården.

2010-03-17 | 12:47:57 |
Ellie

Nillan: ja det lär nog ta några dagar inan jag kommer igång eftersom jag dels börjat jobbat igen+ att jag pendlar. Har ju aldrig pendlat så långt tidigare men jag tycker inte att det är så farligt och pendla faktiskt. Jag jobbar på ortoped/kirurg där vi får in patienter som tex brytit sig och som har/ska operera detta. Dessutom kommer även avdelningen att bli medicin då de slår ihop vissa avdelningar under sommaren så jag jobbar helt enkelt på ortoped, kirurg och medicin.



Varför är inte du kvar i vården?. För mig tog det ju 4 år innan jag skulle komma tillbaka till vården efter att ha haft massa andra olika jobb och det är ju absolut inte fel att ha bred erfarenhet:)..kram

2010-03-17 | 19:11:41 | http://ellielilja.blogg.se/
Matilda

Vilken söt hund. Matilda

2010-03-18 | 09:02:11 | http://www.pampam.se
Cecilia

Grattis i efterskott! Kikar in och blir så glad när jag ser hur fin, fräsch och glad du ser ut:)



Kan man tigga till sig receptet på nougatmoussen du hade i tårtan?

Kram

2010-03-18 | 20:04:35 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0