Då var det äntligen klart!

Jag kommer börja jobba på Nyköpings Lasarett nästa vecka! JIPPI!!!. Hon ringde idag och frågade om jag kunde börja min inskolning då och om man kan jobba extra därefter fram till sommar då jag kommer gå på som sommarvikarie!, Självklart sa jag. Nu känns det redan mycket roligare, har något att se fram emot och nu kan jag ta vara på min ledighet på ett helt annat sätt. Dessa dagar kommer att innebära mycket slappade för min del och så kommer jag att ta vara på vårvädret och vara ute mycket. Sedan kommer jag kunna gå på som undersköterska och vara utvilad, förhoppningsvis :).

Träningen idag blev lite axlar och bröst tidigare idag+ en liten stund hopprep. Nyligen körde jag ett pass med Jillian N:3 och det får räcka för idag, måste fira på något sätt men vet inte riktigt hur ännu hehe.

nu har jag slut på ord, är så glad!. Ska hoppa in i duschen nu

ses!


Min nya arbetsplats!

Linnea

GRATTIS TILL DET NYA JOBBET! Vad glad jag är för din skull.. Kramis :-)

2010-03-10 | 11:36:30 | http://eranfigaro.blogspot.com
Ellie

Linnea: tack gumman!, är riktigt glad och nöjd. Jag har ju faktiskt inte jobbat som uska så mycket sedan jag gick ut utbildningen så det är verkligen ett superbra ställe att utvecklas rent yrkesmässigt. Jag kan inte annat än vara glad!..kramisar

2010-03-10 | 11:47:39 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0