Bra början på veckan!

God kväll!

Veckan har börjat grymt bra måste jag säga!. Var lite omotiverad tidigare idag till träning men vilken tur att det vände!, istället blev det hela 3 pass idag!. Det ni!, körde ju mitt obligatoriska pass tidigare idag som var Cardio power & resistance och vid kl 20 blev det ett pass med Jillian på 30 min och så ville jag testa en ny träningsdvd som heter Hip hop ABS och som även den kommer från Beach body. Det är ett hip hop inspirerat pass men fokus på magen. Dock kände jag för att köra hela kroppen och då fanns det ett pass på 40 min som så klart innehåll massa magövningar men även dansinspirerat som ska koppla in hela coremuskelaturen. Dessutom fanns det övningar för triceps, ben, bröst etc. Därför blev det även ett pass på 40 min så det blir totalt 110 min träning där det både varit massa cardio och en del styrka :). Jag kan väl inte annat än vara nöjd idag och vem tror ni kommer ha grym träningsvärk i magen imorn? om inte jag själv hihi.



En sak jag vet att jag har blivit starke i är just tunga armhävningar (på tå). Jag har alltid varit grymt dålig på dessa men det är ju en riktig grundövning för bröst och detta finns med i nästan alla träningsdvder idag så det blir en hel del sånna. Det har ju gett resultat med tanke på att jag kan göra rätt många nu :).

Nehe nu är det snart dags att krypa till sängs, först måste jag duscha och gå en snabbis med Kiwi. Ska ju upp tidigt imorn (kl 8) då jag ska till Nyköping på intervjuven. Det tar väll ca 50 min att åka från Skärblacka och dit så jag måste åka tidigt för att hinna, det är ju inte det bästa vädret ute precis så det gäller att åka lugnt. Som jag alltid brukar säga, bättre att komma för tidigt än för sent. Denna teori har jag alltid levt efter och jag är alltid väldigt tidig till jobbet, detta eftersom jag helldre sitter ett tag och tar det lugnt inna arbetspasset än att komma inspringande ett par min innan och har andan i halsen. Hela dagen blir förstörd då.

När jag jobbade på Willys tog det ca 20 min att cykla dit, trots det var jag nästan alltid 1 timme för tidig. Oftast satt jag och fikade lite innan eller pratade med någon som hade rast just då. Det är det optimalaste om man vill ha en lugn dag enligt mig, komma i tid till det mesta!.

God natt mina vänner!


Jennifer Nicole lee har grymt snygg mage :)



Nillan

Kul att se din daxform istället, för de perfekta brudarna, man bara får dåligt samvete att se dem :). O förlåt du kanske ser ut så... hihi.

2010-03-02 | 22:00:55 |
Ellie

Nillan: haha nej tyvärr ser jag inte ut så men jag gillar att dela med mig av det som inspirerar mig för visst blir man lite inspirerad?. Min daxform vill jag knappt se själv så jag låter er hållas tills jag känner att jag har tillräckligt med självförtroende för att kunna visa haha.

2010-03-02 | 22:38:45 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0