Ett jäkla åkande!

God dagens!

Ännu en dag med strålande sol, av någon anledning väntar man sig snart att vädret kommer och vända och bli kallt igen för visst är det så nu för tiden?, ena dagen varmt och andra dagen kallt. Det skulle inte ens förvåna mig om det skulle komma snö hehe.

Igår var det en strålande dag på alla sätt och vis. Vaknade som vanligt två gånger under morgonen av att vara hungrig (är värst på morgonen men hungern har absolut lagt sig mer nu än i början). Jag gick nog upp ena gången vid 7 eller 8 och sedan vid 9,30-10 någon gång och åt en riktig frukost. Sedan fram mot 11-12 blev jag så trött att jag nästan somnade på soffan igen när telefonen ringde. Det var Veronica som undrade om vi kunde safta tillsammans hemma hos mig. Självklart ville jag det eftersom jag aldrig gjort det tidigare. Hon kom en stund senare och vi satt igång med att göra saft, rabarbersaft *mums*. Det blev en riktigt god saft och vi båda blev riktigt nöjda. När allt var klart satt vi oss på min tomt på en filt och drack vår nya saft och bullar :) kan inte bli mysigare:).


Saft och bullar är gott!!


Idag har jag och Andy haft en riktig biltur. Vi håller på och leta efter en större bil eftersom det kommer att komma väl till användning nu om vi får vår lilla bebis så småningom. Vi har ju en Hyundai Accent 04 och den är tyvärr lite för liten för att rymma storhandling och barnvagn. Vi passade därför på att åka till Åtvidaberg och kolla på en bil som vi var intresserade av via blocket. När vi väl kom dit hade inte bilen kommit in än utan kom på måndag så det var bara att åka hem igen. Dock stannade vi I linköping och kollade lite på bilar också. Nu har vi reserverat en bil som kommer att bli klar om ca 2 veckor då de skulle fixa till den lite. Om allt känns bra så kommer vi köpa den och det är en ford focus flexifuel 04 mörkblå metallic supersnyggt!. Vi kör med samma bil fast helt nya modeller med jobbet i hemtjänsten och jag tycker man kör grymt bra i dom så jag är helnöjd!. Inte nog med det så var vi runt och storhandlade också så jag har hunnit med ett och annat.

Nu är klockan mycket och jag blev trött för väldigt många timmar sedan, dags att krypa till sängs

Massa kramar

Ellie och bebisen i magen

Nillan

Hoppas ni hittat drömåket :). Har ni inte två bilar? Försök och ät så bra som möjligt nu när du är gravid och inte rör på dig. Gör inte barnet sockerbeoende.

2010-06-04 | 23:36:24 |
Ellie

Nillan: tack gumman!. Nej vi har inte två bilar längre för vår andra skrotade vi, ev ska vi köpa en till liten bil men det får bli lite senare just nu behöver jag ingen. Visst ska jag äta så bra jag kan. Dock tycker jag som sagt det är viktigast att inte äta så mycket socker för precis som du säger så är sockerberoende på en liten bebis inget jag strävar efter...kram

2010-06-05 | 12:18:49 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0