Lugna gatan!

Hallå i stugorna!

Det är lugna gatan för mig idag. Har dock hunnit med en del arbetssökande, varit på cafe täppan och snackat och druckit kaffe. Tjejerna där är verkligen helt otroliga!, såå snälla och trevliga. Jag känner dom genom Norells då de brukar komma och köpa lite bröd ibland.

Har suttit en liten del av kvällen hos mina föräldrar också. Imorn blir det som vanligt lite jobbsök och så ska jag passa på och vara hemma och städa lite. Här snöar det för fullt så jag passade på att skotta lite snö så man kommer ut imorn bitti haha. Imorn måste jag nog passa på att ta en lång promenad, man vet aldrig när det blir kallt igen :P. Nu är det helt perfekt temp ute dvs ca -1 grad.

Om ni undrar vad som hände i lördags då jag skulle varit på tyngdlyftningstävling i Kalmar så blev det tyvärr inget. Det blev ett litet missförstånd mellan mig, Veronica och Johan då jag och Johan hade bestämt att jag skulle med eftersom det fanns plats. Veronica sa dagen innan att det var lite dåligt med platser och då kände jag att jag kunde stanna hemma för att ge någon annan min plats. Sedan kom det fram att så inte var fallet utan att jag kunde ha följt med eftersom de hade bokat en plats åt mig. Men men det kommer ju fler tåg. Nu fick jag förfrågan att tävla i februari istället men även det är på tog för kort tid, ag vill ha tid på mig då jag inte är tillräckligt bra ännu och dels har jag inte hunnit känna efter vad jag egentligen tycker om tyngdlyftningen så jag behöer ha lite mer tid på mig att träna helt enkelt.

Ne he gott folk, nu ska jag sätta mig ner och glo lite på tv men hoppas ni får en bra kväll!

kram






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0