Jag är lycklig!

Ja det är ju inte alltför ofta det händer nu för tiden men jag är riktigt glad nu!. Idag har jag nämligen köpt en topp på gina tricot som är inspirerad av Twilight. För er som inte visste det så finns det olika team man kan höra till dvs team Bella, Team Edward och team Jacob och förra året hade Gina tricot team Edward som inspiration till topparna som var då. Iår är det team jacobs tur. Jag måste nog säga att jag både tillhör Jacob oh Edward då jag gillar dom båda. Idag köpte jag därför den svara varianten som var grymt snygg och kan köpas för bara 99:-!.



Inte nog med det så köpte jag den andra boken Twilight av Stefanie Meyer dvs "När jag hör din röst". Har ju faktiskt läst ut den första och den kunde jag knappt sluta läsa. Det finns 4 böcker sammanlagt och den fjärde och sista boken innehåller över 600 sidor! och 700 sidor av pocketvarianten!. Den är så lång att de funderar på att dela upp den filmen på två som då kommer heta Breaking dawn. Böken jag läser nu är 451 sidor så den ska räcka...iallafall en liten stund :P .Lova att inte missa tredje filmen som har biopremiär den 30 Juni! och New moon kommer på dvd den 20 mars, jag har redan bokat den på cdon.com :) .


Toppen och boken jag köpt idag :)


Lite suddig bild men är tagen i provrummet på Gina hehe, får duga

Om jag ska byta ämne lite snabbt så tänkte jag berätta lite om helgen som varit. Det har vait en ganska lugn helg. I söndags träffade jag Aisha på SATS för ett efterlängtat pass och det gick faktiskt hyfsat. Kände mig ganska stark endå så man kanske inte tappat alltför mycket muskler endå trots att jag slutat äta proteinpulver (jag väljer heldre mat nu för tiden då jag blir spyfärdig av de flesta proteindrinkar). Det blev ett pass på ca 60 min då jag inte direkt tog tid. Det blev en övning biceps, en övning triceps och en övning för rygg. Aisha har gått en kurs i olympisk styrketräning och dvs Tyngdlyftning, därför ville hon köra lite ryck och stötar och det gick faktiskt riktigt bra för mig. Lassade inte på något på stången alls utan det var mest teknikträning och för att visa Aisha hur man gör då hon inte testat på länge.


Söta lilla Aisha med matlådan i högsta hugg!, på SATS efter ett litet pass


Om ni undrar vad jag håller i så är det en burk tonfisk från ABBA, en nyhet med paprika som jag fick från SATS då de har provsmak. Fick med mig två burkar, perfekt till lunch någon dag :).

Efter passet blev det en liten fika även det på SATS, det var faktiskt lite kul att komma dit för jag har ju faktiskt jobbat där en gång och det var faktiskt rätt kul. Synd bara att sället förändrades väldigt mycket med tanke på att en ny chef började. Därefter bar det hem igen.

Andy är hemma idag och är sjuk så jag bysslar om honom lite, han har drabbats av en elak förkylning efter att han sjöng igår så nu blir det inte mycket sångfågel här hemma inte vilket betyder att jag har semster :).



För er som är intresserade av Twilight kan jag rekommendera en sida som uppdateras vädigt ofta och som bara handlar om allt vad twilight heter
www.twilightsweden.se

PUUSSS!



Nillan

Det var väldigt vad det dröjde med inlägg. Nu blir jag orolig. Hoppas allt är bra. Ha det

2010-01-30 | 00:11:59 |
Ellie

Nillan: Åhh förlåt!, det var inte meningen att göra dig orolig :) . Är man arbetslös blir man lätt lite neråt och har inte alltid lust att skriva så mycket men jag lovar att blir lite bättre på det. Kom gärna med förslag till vad du vill att jag ska skriva om...kram

2010-01-30 | 10:41:48 |
Nillan

Det du redan skriver om är kanon bra. För min del tycker jag träning, inredning är intressant. Eftersom jag inte äter någon form av bröd och aldrig sötsaker förutom 1 hg lösviktsgodis på lördagar är inte bakning min grej. Jag har nu köpt Alli på apoteket för att även reducera fett % lite till sommaren. Den verkar funger tappade ca 1,2 kg på en vecka. Ökar förränningsträningen nästa vecka till 4 tim kondition istället för 2 tim. Nu jävlar ska det gå:)

2010-01-31 | 19:00:30 |
Ellie

Nillan: Jasså så det funkade!, ändrade du på något annat i din kosthållning/träning sedan du började med dom?. Välifgt intressant!. Ja jag har ju lagt till en bakblogg nu också så nu ska det nog inte bli så mycket bak i den här bloggen utan de som är intresserade får väll läsa den också.



kram på dig!

2010-01-31 | 20:18:45 |
Nillan

Jag ändrar inte något annat än konditions träningen. Kommer förändra den med jämna mellanrum för att inte kroppen ska vänja sig. Jag kan inte äta mer nyttigt än vad jag gör, känner jag. Man vill ju leva också :). Tränar ca 10tim/v styrka + kondition Hej hopp!

2010-02-01 | 09:55:27 |
Ellie

Nillan: vad kul!, lova att uppdatera mig så jag vet hur det går:)...kram kram

2010-02-01 | 13:16:47 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0