Söndag

Då var det söndag igen och det var bra länge sedan jag uppdaterade igen. Tyvärr måste jag säga att jag har inte mycket och skriva om nu för tiden eftersom jag varken jobbar och knappt tränar :( . Jag hoppas dock att jag får ett jobb snart så jag kan bli människa igen för just nu känns det inte som att jag är det...alls!. Humöret går verkligen upp och ner och tröttheten kommer smygandes vilket jag knappt känt av sedan jag jobbade sist (förutom den vanilga jobbtrötheten efter dagens slut men den har väll alla?).

I fredags var jag dock inne i stan och träffade Aisha över en liten fika innan hon skulle åka med SATS på inspirationsdag, blev en hel del snack om jobb och hennes framtidsplaner. Jag funderar faktiskt själv en hel del på framisden och vad jag vill göra, det blir lätt så när man är hemma och inte gör så mycket, så sätter tankarna igång ganska ofta kan man säga. Det är väll både positivt och negativt.

Idag är det söndag och Andys syster Jeanette och hennes sambo Mattias och Andys pappa kom hit på en fika. Jeanette är gravid och har lite mindre än halva tiden kvar och hon har fått en rejäl kula hihi, myyyysigt!. Inte nog med det så märkte vi att vårt altantak gått sönder efter den hårda vintern som varit, eftersom det blir så tungt med all snö på taket har en regel gått av. Det var bara att sätta igång och ploga taket så får vi fixa det lite senare *pust*.

Nu ska jag kolla lite film

Puss på er!



Nillan

Lite tipps på hemma träning. Amhävningar, sit ups, spänsthopp, stå som att du ska göra armhävning men hoppa med fötterna in mot armarna, utfall/utfallsgång, hopprep, dips mellan 2 stolar och höga knäuppdragningar så fort du bara kan :) Håller tummarna att allt ordnar sig snart

2010-02-09 | 00:55:12 |
Ellie

Nillan: Tack för tipsen men det är faktiskt en del av övningarna jag brukar köra. Jag har även några träningsdvder här hemma som jag brukar ta hjälp av:), blir liksom lite roligare då. kram

2010-02-09 | 12:16:30 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0