Ni vet ju hur jag är...

Ni vet ju hur mycket jag gillar Twilightfilmerna och idag såg jag en grymt fin och bra video gjort av ett fan om första filmen. Hade jag inte sett filmen hade jag defenetivt blivit riktigt intresserad av att se den genom att bara koll på det här klippet. Snart får jag min new moon dvd som jag beställt (kommer ut 20 mars), vilken bra födelsedagspresent. Det närmar sig även med stormsteg premiären av Eclipse och jag ska verkligen göra alla för att få se den just på premiärdatumet (30 juni) :).



Jag har ganska nyligen vaknat, har bara ätit lite frukost bestående av branflakes regular och lättmjölk och ganska snart blir det även lunch i form av min supergoda kycklingwok/gryta.

Trots att inte vågen rört sig knappt någonting sedan jag började träna hemträning efter ett långt uppehåll så känns det endå i kroppen att det borde hänt något. Det känns som jag blivit lite fastare i kroppen så förhoppningsvis händer något. Jag kommer inte bli extrem vad gäller min ev viktnedgång utan jag kommer träna på för att jag tycker det är roligt och händer det något med vikten så gör det. Jag tror man ofta snöar in sig för mycket på resultat att träningen ibland kan bli lidande och man sätter ofta upp måsten på så sätt, att man måste träna, får inte äta det etc. Det blir aldrig roligt i slutänden och det är något jag lärt mig sedan mina tidigare misstag. Jag bestämde mig så hårt för att göra något och då var det allt eller inget och det resulterade i att jag tappade motivationen helt.

Jag har inte bestämt ett visst antal dagar jag "måste" träna. egentligen har jag inga planer alls ut tar dagen som den kommer och kör det jag är sugen på, på så sätt har jag alltid energi till passen och jag vill verkligen köra det jag kör. Nu har jag det ganska begränsat vad gäller träning och då gäller det att ha fantasi vilket inte är allt för lätt i början när man är van att alltid ha gymmet att springa till som faktiskt har allt. På så sätt kanske det är rätt nyttigt att inte kunna gå till gymmet, man lär sig att träna på ett helt annat sätt, kommer på helt nya övningar som man sedan kanske även kan använda i gymträningen eller kompletera med den. 

Så för er som inte har börjat på gym av många anledningar behöver inte deppa för det, det finns saker och göra endå det gäller bara att hitta dom. Jag blir som sagt inspirerad av Jennifer Nicole Lee av just den anledningen att hon inte bara kör bara vanliga gymövningar med vikter utan kör mycket hopprep, pilatesbollar, utfall, armhävningar på bollar och massa andra specialövningar som man inte behöver ha särskilt mycket redskap för att kunna genomföra.

Ne he slut på mitt babbel, ska strax börja med lite lunch. Ni får ha en kanondag

//kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0