Hemträningspass+ träningsdvd tips

Hallå igen!

Då var det en ny dag och nya möjligheter till träning. Idag blir det dock ett recoverypass vilket känns som behövs efter ca 2 veckor med mycket träning och inte så mycket vila. Efter att ha tränat några veckor med bara hemträning måste jag säga att det är helt ok, jag blir trött efter varje pass och får tom träningsvärk så hemträning är faktiskt inte så dumt endå. Självklart slår det ju inte gymmet men det är skönt att endå kunna träna på hemmaplan så länge man tycker det är kul.

Jag sa ju igår att jag bara skulle köra ett pass eftersom jag fortfarande hade sån träningsvärk men som vanligt kunde jag inte hålla mig!. Direkt efter mitt cardio power pass blev det styrketräning för överkroppen med hjälp av samma dvd men med styrkeavsnittet med hantlar, riktigt intensivt var det och jag har faktiskt träningsvärk idag :) och då speciellt i ryggen. Det blev alltså sammanlagt 45+40 min träning igår och det får väll duga. Tyvärr sträckte jag mig lite i skinkan vilket känns även ídag men jag får helt enkelt bita ihop, det är ju bara 4 pass kvar den här veckan av 6 obligatoriska så det fixar jag :). Egentligen ska jag vila en dag extra denna vecka eftersom jag började träningen redan i lördags med fit testet men vi får se hur jag känner mig på lördag, känner jag mig sliten tar jag en vila eller så kör jag helt enkelt.

För övrigt blir det en lugn dag, ska ta mig ann disken efter passet som blir väldigt snart. Tränade väldigt sent igår och har märkt att jag lätt får väldigt ont i huvudet av det så jag ska försöka lägga träningen tidigt varje dag med vissa undantag om jag absolut inte kan. Det är grymt fint väder idag så jag tänkte gå ut och skotta lite snö sedan för plogbilen har varit här och skjutit upp lite snö på vår infart som måste bort innan andy kommer hem, annars kommer ha inte in med bilen.

Solen skiner som bara den idag och jag får genast vårkänslor, tyvärr blir jag bara lurad för vintern är knappast över ännu.

Tänkte ge er lite tips på bra hemträningsvideor som jag använder mig av och som ni borde testa, perfekt om man inte hinner gå till gymmet eller vill ha lite varierad träning.



Jillan Michaels från Biggest loser med bra cardio och styrka blandat i samma pass.


Beachbody insanity med superbra och intensiv cardio som även det är innehåller lite styreövningar med din egen kroppstyngd, finns även ett pass med vikter. Dessa dvder finns i ett stort gäng utföranden tex slim 6, p90x, turbo jam, etc etc.

Jag skulle nog kunna tipsa om många fler men det får jag ta i ett senare inlägg, detta blev ju väldigt långt hehe.

kram!



Mollie

Har inte riktigt hängt med i svängarna här, har du lagt ner SL - träningen och planerna på att tävla i det? Det är ju ganska stor kontrast mellan SL och hemträningsvideor?

2010-02-25 | 10:34:56 |
Ellie

Mollie: Ja tyvärr har jag iallafall lagt planerna på TL träningen och tävlingen på hyllan eftersom jag är arbetslös för tillfället. Jag bor ju i hus nu för tiden och bor 1,8 mil från stan så jag har inte möjlighet att träna varken på gym eller ta mig till stan (pga av arbetslösheten). Jag hoppas så klart att jag kommer få jobb snart så man kanske kan börja iallafall träna på gym igen eftersom det finns en här i samhället. Under tiden måste jag nöja mig med hemträningsvideor och det får väl funka?, bättre än inget iallafall :)...kram

2010-02-25 | 11:24:37 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0