Helgshopping!!

Måndagar är precis som alla andra dagar ja så är det iallafall för mig, för mig betyder måndagar en lång vecka där jag kommer få vara hemma själv. Nej jag ska inte vara så negativ, jag lovar. Ni får ursäkta mig om jag är negativ rätt ofta men jag blir lätt det när jag inte har något jobb. Jag gillar ju faktiskt och jobba så att gå hemma för mig är inget roligt alls.

I helgen iallafall hade vi det riktigt mysigt jag och andy. För att jag skulle bli lite gladare åkte vi till Nordic och kollade på lite småsaker till hemmet. Jag älskar nämligen inredning och Nordic är en av mina favoritbutiker. Nu var det dessutom rea. En tekanna som jag kollat på i flera år men som jag inte köpt då jag tyckt den var för dyr stod där framför näsan på mig och det var 75% rabatt!!!!. Jag sög tag i den direkt och mindes priset, 495:- kostade den innan och nu kostade den bara 122:-!!! vilken skillnad!. Självklart köpte jag den+ lite annat smått och gott tex en ny tandborstmugg för 29:- och ett paket med 4 st vita underlägg som tidigare kostade 159:- men som jag nu fick ge 40:- för!, inte illa inte!. Dessutom köpte vi 2 st badhandukar på bolagret för endas 34:- st! även där var det rea!.


Min tekakka jag suktat sååå efter 495:- NU 122:- Nordic


2 st badhandukar 34:- st Bolagret, 4 st vita underlägg 159:- nu 40:- Nordic

Resten av hegen har vi bara suttit med tända ljus och kollat på film, bara mys med andra ord!.


Del av vårt vardagsrum

mys!


Kolla in spöket i soffan :P





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0