Flubber NR1

God kväll kära läsare!

Då var det äntligen fredag igen och helgen står för dörren. Jag har precis avslutat mitt andra pass för dagen som blev två på raken. Först ut var enligt schemat Pure cardio som jag berättade här om dagen, blev ingen träning igår pga av magont men idag kände jag mig bättre dock lite deppig kände jag mig men vad passar inte bättre då med lite träning för att rensa ut systemet?!. Det blev ett pass på 40 min som vanligt och för att få ut den sista energin så blev det level 2 med jillian på 30 min. Det blev altså ett bra avslut på dagen.

En anledning till varför det blev två pass idag var pga av att jag klämde i mig en semla vilket genast fick mig att känna mig som en flubber. Snacka om att jag kände mig tung på passet efter den!. Till en början hade jag bra med energi vilket inte är så konsigt med all energi som en semla innehåller men det stora problemet är att den energin snabbt tar slut dels pga av snabba kolhydrater och massa dåligt fett. Detta kände jag av ganska snabbt efter att mitt första pass började men jag klarade av båda utan större problem, svetten sprutade som vanligt men det är väl härligt :).


Grymt snygg och atletisk kropp, vill ha!. kendra Elias

Nu sitter magen uppe i tuttarna och jag kännet mig som i nionde månaden, det blir inte mycket mer i kväll rent matmässigt utan blir något väldigt lätt då semlan sitter i halsen på mig haha!.

Annars var det ett riktigt skönt pass och jag ser faktiskt fram emot imorn igen då nästa pass är vilket är plyometric cardio:).

Hörs imorn!

Kram!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0