En tisdag med massa snö

God morgon på er!

Ännu en dag med massa snö!. Morgonen började med frukost och direkt efter det blev det en kisspaus med Kiwi och ett snöskottspass. Nu är det så mycket snö på vår tomt att vi inte ens kommer in på vår egen tomt! pust!. Träningsvärken som man har sedan lördagen och måndagens trämningspass gör det inte direkt lättare att skotta snö hehe. Nu är det iallafall gjort och jag sitter och funderar när jag tänkt träna dagens pass, det blir nog bara ett pass idag så jag får låta kroppen återhämta sig lite mellan passen också. Det blev nämligen ett till pass igår kväll det blev med Jillian Michaels level 3 som är ca 30 min så gårdagens träning blev totalt 70 min.

Jag hade tänkt försöka hinna med att städa lite innan Andy kommer hem så ev blir passet lite sneare ikväll.


Vill ha!!!






Nu blir det snart lite lunch, vi hörs senare!

Nillan

Skit snygga kläder! Vill ha låter illa tycker jag. Önskar mig låter trevligare. Jävlar nu märker jag ord, jag är väl uppfostrad hårdare än du:). Min mamma är jätte nogran med hur man utrycker sig. Iallafall mot henne.

2010-02-26 | 11:48:07 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0