Dagens träning

Ja som jag sa lite i tidigare inlägg blev det två kortare pass träning idag. Dels blev det ett mage, rygg pass framför tv'n på 30 min och ett pass ben och rumpa på 17 min. Har vairit ute och gott lite idag också men inget jag räknar till träningen. Egentligen var det meningen att jag skulle ta mig ett pass till på typ crossen men då jag har fått en grym huvudvärk som kommit och gott i snart en veckas tid så väkjer jag att ta det lite lugnt.

Imorn blir det nog ett pass till av något slag, tror det blir 30 min styrka med min body work dvd jag har här hemma som är för hela kroppen. Ska in till stan också och hämta lite tyger som jag skulle haft till body fitnessdräkter men eftersom det inte blev av ska jag hämta dom nu hos sömerskan (borde gjort det mycket tidigare men har bara inte blivit så). Ev ska jag försöka sy en bikini av ena tyget som man kan ha i sommar och sola i, eller så spar jag det för man vet ju aldrig om det skulle kunnas tänka bli en tävling i framtiden :P .

Delar med mig av några bilder från dagen:


Jackan jag fick igår av Sanna (Syns det att jag precis varit ute? hehe)




Gården som ligger ca 100 meter från vårt hus älskar kiwi att gå till då de har massa hästar som hon älskar att hälsa på.


Den här tapeten köpte vi igår som vi ska ha i hallen. Den är grymt snygg att ha på en stor yta och vi känner att det är dags att börja renovera lite smått eftersom vi båda hatar färgerna i huset, långt ifrån vår smak så vi börjar med en mindre yta som hallen. Denna kommer bli som en fondvägg och där fondväggen inte är kommer det att bli målat vitt.

Nu ska jag gå och vila lite, vill ju att denna satans huvudvärk ska försvinna någon gång

//kram


Avslutar med en snygg inspirationsbild av Jennifer Nicole Lee

Bigga

Vad har hänt? Jag brukar inte skriva, utan bara läsa. Jag trodde du körde stenhårt för fitness? Har inte kollat bloggen på länge fick en chock. Hemmaträning verkar inte så ballt, du som slet som fan på gymmet.

Hus på landet! När kommer småttingarna:)?

2010-02-11 | 15:47:42 |
Ellie

Bigga: Vad roligt att du kom tillbaka och är intresserad av vad som hänt. Anledningen till varför jag tränar hemma nu är pga av att vi köpt ett hus och nu blev jag precis arbetslös dessutom så jag har helt enkelt inte råd. Saknar gymmet väldigt mycket men under tiden jag måste jag träna hemma. Småttingarna kommer när dom kommer, när vet man aldrig hehe....kram och välkommen tillbaka snart igen hoppas jag!

2010-02-11 | 18:28:09 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0