Undrar när den lilla vill komma?

Hej igen!

Då är jag hemma efter att ha varit hela dagen hos mina föräldrar. Från början var det meningen att jag skulle till jobbet och hälsa på eftersom jag lovat att jag ska göra det ofta nu när jag är mammaledig (Vivian har lovat att komma till BB när jag fött min bebis:)). Men eftersom jag haft så ont i magen då hon har "tryckt" väldigt mycket neråt samtidigt som jag fått "stickningar" "där nere" som jag inte alls vet vad det är. Någon som har en teori om vad det kan vara?. Har samtidigt haft sammandragningar och magen känns som att den ska sprängas när som helst. Som jag sagt väldigt många gånger tidigare så tror jag inte att hon direkt kommer att dra över tiden så alla mina "känningar" och mina teorier säger motsatsen men det vet man ju aldrig men jag skulle dock tänka mig att det är så. För mig får hon komma när som helst för jag känner mig redo!.

När dessa stickningar kommer är det nästan omöjligt att gå. En tjej på min bebis forum gissade på att det kanske är livmodertappen som håller på att utplånas men hon var inte säker. Ska dock till barnmorskan imorn så då får jag BE henne att kolla upp mig för svar vill jag ha!.


Bild lånad från vasa centralkirurgi.

För övrigt fick jag inte sova något alls i natt vilket jag blir så irriterad på. Fortfarande ligger hon och trycker mot revbenen så det strålar ut mot ryggen så vilken sida jag än ligger på så ligger hon och trycker mot dom. På rygg är också obekvämt att ligga eftersom magen lätt blir stenhård. Har nog testat det mesta faktiskt. Att ha amningskudden mellan benen, dra ner kudden längre ner på kroppen för att avlasta revbenen etc men inget hjälper+ att jag fick springa på toa säkert 10 gånger under natten haha!. Hon bökade runt riktigt mycket i natt dessutom så jag tror inte hon sov knappt något under natten för hon knuffade och bökade som aldrig tidigare under natten så det börjar väll som sagt bli dåligt med plats:). Även idag har hon inte viljat vara still många timmar utan har bökat från och till hela tiden. Dags för lillen att sova kanske?:).

Det var min dag det. Av någon anledning vill jag så gärna att hon kommer tidigare, det är tom så att hon får komma i dec om hon vill även om min högsta önskan vore att hon kom ut iallafall 1 januari:). Det börjar bli jobbigt nu. På torsdag har jag gått 35 fullgångna gravidveckor och ska påbörja vecka 36:) I'm sooo happy!.

Ha det super för det ska vi ha! 

Michaela - I Väntan På Lillfisen

Yes jag konfirmerades där!

Dop för bebisen blir nog i S:t Johannes.. Men Matteus är en fin kyrka!



Åsa,ljushårig lite yngre tjej va?

Om jag inte minns helt fel..



Kram

Michaela - I Väntan På Lillfisen

jo men då är det samma vi tänker på.. skulle egentligen stå medelålders :P



Hon verkar bra,men har bara träffat henne nån gång..



Linda Ljungkvist

du verkar ha en natt pigg tjej,viktor han va alltid lugn i magen o sov på nätterna i magen så det va riktigt skönt och ja har märkt nu att han har ungefär samma rutiner nu som han hade i magen. Han e lugn/sover på förmiddagen o eftermiddagen men sen kvällstid då ska han va vaken o lite mera med han somnar aldrig före kl:11 på kvällen efter 23 då sover han längre tid.och typ så hade han i magen med så det e lite häftigt.kram

2010-12-09 | 14:38:46 |
Ellie

Linda: Ja fast på något sett så är jag inte helt säker påa tt hon är så nattpigg heller för vissa nätter sover hon rakt igenom och kanske vaknar 9 på morgonen, vissa andra dagar vaknar hon tidigare men mycket beror på om jag går upp mycket på natten på toa för då brukar hon ibland vakna. Idag tex så har hon sparkat rätt mycket under eftermiddagen så jag har lite svårt att tyda hennes rutiner just nu.

2010-12-09 | 21:18:46 |
PT Sofia

oj så mkt jag känner igen mig :) ....skrattar..då e nog våra känslor av "smärtan" som det skall vara..o värre lär det väl bli oxå antar jag..puuh

hoppas vi får sova inatt..jag har inte kommit till sängen än då jag utövar boxningsmatch i magen, snart kanske man kan få lite ro sova :)

Kram

2010-12-09 | 23:45:55 | http://dagsfortraning.shapemeup.se
Ellie

PT Sofia: hehe ja nu när man får krämpor och svårt och sova så är det väll bara ett sett för kroppen att förbereda sig inför mammalivet vilket man som sagt kan se som positivt. Värre blir det väll för papporna som inte får vara med om någon direkt förberedelse innan deras liv som pappa så våra pappor kommer nog bli riktigt trötta ett bra tag framöver (vi också så klart). Jag fick faktiskt sova i natt! kanske inte lika bra som innan men absolut godkänt iallafall så det var skönt. Kände henne småröra sig lite under natten men inget jag brydde mig om så mycket:). Hoppas du får ordentligt med sömn iallafall någon natt:). Snart dags för dig!...kram

2010-12-10 | 11:40:06 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0