I väntans tider

Pust vad tråkigt jag tycker det är att bara vänta på bättre tider!. Ska till barnmorskan idag kl 15 men tänkte åka in vid 11.20 bussen till mina föräldrar och slänga av hunden och sedan åka ner till stan och hälsa på jobbet och ta en fika. Sedan kommer jag därifrån ta mig till sjukhuset så det kommer bli en hel del bussåkande och byte av buss men men det jag hoppas på nu är att det inte är på tok för kallt ute iallafall.


Bild lånad av motala.se

Sömnen i natt får väll ok i betyg. Hon låg på revbenen ett tag efter att jag lagt mig men sedan släppte det lite. Dock vaknade jag kl 3 och var klarvaken!. Jag som tänkte sova till 9 funderade på att gå upp ett tag men jag har lärt mig att det är bättre att ligga och vila än att gå upp för att bara vila kan vara tillräckligt många gånger när man inte kan sova ordentligt. Sån tur var så somnade jag om efter kanske 1 timmes vakenhet och sov fram till 9.

Nu har jag duschat, ätit frukost och är i stortsett helt klar men kl är bara 10.24 :(.

Ja ja jag får väll försöka hitta på något. Det går ju ingen tidigare buss så jag kan ju inte åka in tidigare heller. Ibland är det jobbigt att bo på landet när bussarna går sååå dåligt. I stan går de var tionde minut och här ute knappt 1 gång i timmen ibland *pust*

Hoppas ni får en kanonbra dag och ni får hålla tummarna att allt är bra med bebisen och mig :). Jag känner henne ju sparka istortsett hela tiden så lever gör hon:).

kram

Michaela - I Väntan På Lillfisen

Håller tummarna för att allt ser bra ut :)

Michaela - I Väntan På Lillfisen

Kan tänka mig att det ska bli kul..! Jag längtar massor till nästa vecka när jag ska på nästa BM-besök.. Känns som det var evigheters evighet sen jag ar sist.. Ja då är det inte lång tid kvar för dig nu eftersom du bara har 2 tider kvar :)



Kram

Ellie

Michaela:Vad roligt att det är dags för BM snart för dig med!. Även om det inte händer så mycket på dessa möten så är det endå en del av graviditeten som är kul, jag menar det är ju då som man får veta hur sin lilla bebis mår och det vet man ju faktiskt inte annars om inte dessa inte fanns:).

2010-12-08 | 17:48:23 | http://ellielilja.blogg.se/
Michaela - I Väntan På Lillfisen

Ja det ska bli kul,förhoppningsvis mäter hon la magen igen och lyssnar på hjärtljuden :)



Jo men det är ju så,tur att barnmorskorna finns :D




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0