Det finns så underbara människor!

Trots att man ibland får leta efter dom så ploppar dom upp ibland och det har det gjort idag!. Har en fantastisk bloggläsare som gav mig en blog award idag och jag blev sååå glad över hennes varma ord!. Ni hittar hennes blogg här: http://eranfigaro.blogspot.com/ .

Nu har jag precis kollat klart på svenska hollywoodfrukar och det är det enda programet jag ser av den typen. När jag säger "den typen" så menar jag så klart att jag inte gillar alla andra konstiga program som tex ladies på östermalm, skånefrukar etc. Svenska New york frukar är helt ok men jag gillar hollywoodfrukar mycket bättre!.

Snart blir det lite banan, frysta hallon och mjölk för snart blir det nog läggdax. Blev så akut trött helt plötsligt så det kanske behövs. Jag är ju ensam hemma hela natten eftersom Andy jobbar natt from idag och snart är han julledig!. Kan passa bra nu när nebisen snart kommer:).

Det var ju någonting jag skulle skriva om men nu tappade jag helt bort mig efter den fina kommentaren jag fick av Linnea:). Det kanske dyker upp snart igen:). Dock lovade jag ju er att jag skulle dela med mig av magbilder från denna vecka och idag är jag som sagt i 35+3 (vecka 36 alltså).






Själv tycker jag inte magen växt så mycket sedan förra veckan men tog ett mått här om dagen och då hade den växt ca 0,5-1 cm. Tror "växten" börjar avta nu. Vikten har stått still några veckor nu och har nu gått upp 11 kg sedan början av graviditeten och jag är helnöjd med det!. Tydligengår man inte upp så mycket mer i vikt nu fram till förlossningen men det är ju så klart väldigt individuellt men jag hoppas jag stannar här för då blir jag helnöjd!.

Nu ska jag äta, mår lite illa så det kan behövas även om det är svårt att äta mycket nu. Håller mig ofta mätt VÄLDIGT länge nu för tiden så jag kan inte äta för ofta för då kommer det nästan upp haha inget roligt.

God natt på er allihop!

Kalle

Definitionen på en underbar människa är en som skriver bra om dig? Det krävs alltså inte mer än så i din värld?

2010-12-16 | 15:48:10 |
Ellie

Kalle: Självklart krävs det ibland mer än så men även en sån som du kanske kan förstå att man ibland blir glad av att få glada, positiva kommentarer. Dessutom är hon en väldigt trevlig tjej vilket jag märkt under tiden jag bloggat då hon följt mig väldigt länge.

2010-12-17 | 19:03:01 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0