Växtvärk och träning hör inte ihop

Tjohoo!!

Idag har det inte varit den bästa dagen precis. Har haft grymt ont i magen (framförallt livmodern) så jag har knappt kunnat böja mig. Det känns som en stor hård klump under magen och det vill jag lova är inget vidare. Tog ett varmt bad tidigare och jag kunde knappt böja upp benen mot magen för livmodern tog emot. Igår var ingen bra graviddag heller för då kändes det som att magen skulle sprängas!. Det liksom något inne i magen som tryckte ut magen som om någon ville komma ut genom magen. Detta gjorde att jag fick sån fruktansvärd ryggont. Pga av att jag blev så orolig ringde jag förlossningen och frågade vad det kunde vara och hon trodde det var växtvärk men att jag skulle avvakta och vila. Hoppas det blir bättre snart.



Mitt i allt onda så fick jag till ett träningspass iallafall, mest för att se om det kanske skulle hjälpa. Nu hjälpte det ju inte ett dugg men det var iallafall skönt och röra på sig:). Det blev ett pass framför dvdn i form av turbo jam som är ett slags bodycombatpass dvs ett pass som inspireras från kampsporten. Dock tog jag det välidgt lugnt och eftersom mangen är i vägen kan jag inte sparka allt för högt. Det gick iallafall bra och blev ett pass på 20 min. Därefter blev det lite styrka och även då till turbo jam fast med hjälp av hantlar kör man igenom hela kroppen, passet där blev ca 20 min även det efter att ha tagit bort övningar jag ansåg mig inte klara av.

Svettigt blev det och det var huvudsaken. Nu tänkte jag kolla lite på sällskapsresan och sedan blir det sommar med Ernst:). Vi hörs senare ikväll!

kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0