Storshopping!

*pust* äntligen har vi hittat en vagn som vi vill ha och nu är den dessutom beställd!. Har varit säker på att jag vill ha en just sån vagn men den finns i sååå många färger och därför har jag velat hit och dit hela tiden men nu är den beställd och klar. Vi har även köpt en bilbarnstol och en ligglift i samma som barnvagn (kommer från samma ställe). Nu är det bara vänta 2-5 veckor som det tar innan den levereras, ska bli superkul!.


Denna ljusgröna vagn blev det.

Inte nog med det så har vi även köpt massa andra saker till bebisen idag så nu har vi allt stort som behövs införskaffas. Sedan är det bara småprylar kvar som nappar, flaskor, blöjor etc etc men det kan man ta lite när som, det är ju inte direkt brådska haha. Ev vill ja ha en barngarderob också så man kan ha barnkläderna i men som sagt det får bli ett senare projekt.

Detta köpte vi idag:


Babysitter från babyproffsen. Ställbar i fotänden och ryggen så bebisen även kan sitta i den. Passar perfekt till vagnen:).


Spjälsängskydd och påslakanset från babyproffsen. Men även vagntäcke och kudde som ska ligga i vagnen eftersom det är vinter när vi får vår lilla bebis. Då blir det riktigt mjukt och skönt.


Två par byxor från H&M 79,50:-


Jättemysigt dress från H&M 149:- med huva och öron på :).


mössa och mjukistofflor från H&M. Mössan är på tok för stor men fanns tyvärr bara i stl 50, men bebisen växer ju förhoppningsvis:).

Det var allt vi köpte idag. Nu har vi allt som bebisen behöver spjälsäng, slötbord, täcke och kudde och även till vagnen, filt, blöjhink, vagn, bilbarnstol, babysitter. Sedan ska vi även köpa barnstol till köket men det dröjer. Snacka om att jag ska tokshoppa barnkläder när vinterkläderna kommer in *jippi*.

Kram så länge

Ewa

Du är ute i god tid? Är det inte svårt att köpa vagn och kläder i färg, när man inte vet vad det blir för kön.Jag skulle nog hålla mig till vitt i kläfer och grått i vagn.

2010-08-16 | 02:52:51 |
Ellie

Ewa: Nej då grönt kan både tjejer och killar ha likaså svart, vit, grått, beige etc så det var just därför jag köpte i grönt. Jag köper dock inte kläder i de specifika blå och rosa även om jag faktiskt skulle kunna tänka mig att köpa blå kläder även till en flicka. Jag tycker man kan frångå det traditionella färgkoden för flickor och pojkar. Jag tycker man kan ha vissa kläder med enstaka färginslag så länge det inte verkligen ser tjejigt och pojkaktigt ut. Visst är det så vi vuxna köper ju faktiskt i alla färgskalor även om vi är tjej eller kille. Men som sagt jag försöker ha så neutrala färger som möjligt eller färger jag vet att båda könen kan ha.

2010-08-16 | 10:03:45 |
Linn

Oh, det var en skrikig gron farg :) Not my cup of tea, men sa lange ni trivs med den sa... hihi. Haller med Ewa att gratt hade varit snyggare pa vagnen, men inte for att halla vagnen konsneutral utan for att det ar snyggare ;-)

2010-08-17 | 12:06:54 |
Ellie

Linn: nej fy!! grått är verkligen supertråkigt!. Det ser så dystert ut och jag vill glänsa när jag är ute och går med min bebis. Jag trivs superbra med den färgen så jag är bara nöjd!

2010-08-17 | 13:40:00 |
Ewa

Tänker man inte på ett andrahandsvärde? En neutral färg lättare att sälja.

2010-08-18 | 10:19:29 |
Ellie

Ewa: nej inte jag, jag ska ju inte i första hand sälja mina barnsaker utan använda dom till min bebis. Jag tror det är många som väljer att köpa någon vagn i en snygg färg nu för tiden med tanke på att det ofta finns väldigt mycket snygga och välja på. Samtidigt kollar man på blocket så är det hur många vagnar som helst som är just i svart och beige som är de vanligaste färgerna och då konkurerar man ju med andra och har man då en färg som står ut så blir folk kanske mer intresserade. Som sagt det är MIN bebis som i första hand ska ha vagnen och ingen annan, sälja får man tänka på sedan.

2010-08-18 | 11:43:03 |
carola

jättesnygg färg på vagnen tycker jag.Kul att inte ha samma som alla andra..

2011-03-06 | 17:42:26 |
Ellie

Carola: jo jag är jättenöjd med den faktiskt. Visst är det skönt och inte ha samma vagn som alla andra! det var hela tanken med just det vagnköpet..

2011-03-06 | 18:27:25 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0