Lite shopping på kvällskvisten

God kväller!

Då har man äntligen kommit hem från en liten shoppingrunda på stan. Åkte efter att andy kom hem från jobbet. Jag kände at jag var tvungen att köpa lite nya kläder för jag kan knappt ha något klädersplagg längre och inga BHar kan jag ha heller så nu kändes det som att det var min tur att ha lite kläder.

Hittade en amningstopp på H&M som jag kollat på länge eftersom man kan ha den även efter graviditeten. Köpte därför en stl S eftersom man någon gång kommer bli liten igen haha. Köpte även ett par mysmammabyxor som var hur sköna som helst. Dom var väldigt breda i magen och når nästanända upp tillb rösten men det som var så smidigt var att jag kunde vika ner kanten nu när jag inte har så stor mage. Jag såg även till att jag kunde växa i dom så det var perfekt! Även dom kom från H&M. Köpte även en skjorta/tunika från mamma avdelsningen som var lite för stor (trots Medium) men den i stl S var lite lite för trång i ärmarna och då kan jag ju faktiskt växa i den också. Den var så grymt mjuk och skön så om alla mammakläder är så bekväma ska jag f*n köpa sånna efter grav också hehe.


Nya BHn och byxorna BH Lindex 149:- och byxor H&M 199:-


Som sagt lite stor men den är såå grymt bekväm och mysig


Skjorta 199:- H&M


Topp H&M 149:-



Eftersom jag inte kan ha någon av mina gamla BHar hittade jag en som passade perfekt. Jag var tvungen att gå till Lindex och köpa en för de vanliga klädbutikerna som H&M, New yorker etc hade bara små stl. Jag testade en BH på new yorker som var i stl 85D men den var för liten!!!!!? hallå? jag har aldrig någonsin haft D och jag kunde inte ens ha den? vad är det för stl nu för tiden egentligen?.

På lindex hittade jag en i 85C som passade utmärkt och det var absolut inte D. Hur ska det här sluta om man inte ens hittar rätt stl nu? tänk sedan när man ammar och man har tuttarna fulla med mjölk hihi*pust*

Nej nu blir det lite snacks. Har köpt 7,5% chips och lite surt godis som är alltid är sugen på nu för tiden (är dock aldrig sugen på sött).

kram kram

Mollie

Jag har en liten fråga/fundering o du behöver givetvis inte svara om du inte vill, o ta det inte personligt men jag tror vi är många som undrar hur sjutton ni har RÅD! För vad jag förstått har ni bara en inkomst i hushållet (din man) men har nyligen köpt hus, bil o nu väntar barn. Jag tror det är många som drömmer om att göra det men helt enkelt inte har råd utan måste vänta, därför blir man nyfiken hur ni fixar det?

2010-08-28 | 20:01:22 |
Ellie

Mollie: Som du säkert vet så vill jag inte prata om provatekonomi eftersom jag anser att det är en privatsak. Dock kan jag säga som så att det handlar om prioriteringar!. Man kan inte tro att man kan tokshoppa, ha massa fritidsintressen etc och ha allt annat det går liksom inte. Bilen var inte ny när vi köpte den så det behöver ni inte vara oroliga för. Allt går bara man vill!.

2010-08-29 | 14:14:49 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0