Jag är sååå glad!

Nu har vi äntligen bokat en tid för att se könet på vår bebis!!. Jag fick tips av en tjej om att det fanns en klinik i stockholm som heter Sibyllekliniken som kollar kön och att det bara kostade 320 kr (mot typ 1500 i linköping). Jag ringde direkt och bokade en tid men tyvärr kollar de bara från vecka 24 så jag får vänta en stund till. Fick iallafall en tid 23 sep kl 9,20 så nu längtar jag verkligen!. Hoppas jag får en kort på bebisen då också eftersom vår sista blev lite dålig.



Då får vi se om jag kännt rätt vad gäller könet. Jag tror det blir en flicka för jag känner på mig det och sedan är jag nästan alltid sugen på surt, sällan sött. mamma säger att jag har en typisk tjejmage och det har stämt på båda barnen som min syster fått (dvs två flickor) så ja vi får ju som sagt se den 23 sep:).

Vi har ju funderat lite på namn också och vi känner oss rätt säkra nu faktiskt.

Pojke: Jake
Flicka: Hailey

Vad tycker ni?


Träning:

Igår blev det lite träning i form av gravidsalsa och lite beckenövningar och andningsövningar inför förlossningen. Det gick rätt bra faktiskt för nu känns det inte så mycket att jag är gravid längre förutom sammandragningar som kommer lite när de känner för det. Trött är jag jämt känns det som men det är endå något man kan försöka leva med.

Nu blir det lite käk så bebisen växer sig stor och stark:)

kram

Madde

Hailey är ju hur fint som helst :) Och inte bara för OTH haha :P

2010-08-31 | 13:36:53 |
Ellie

Madde: ja men visst är det :)Dock tror vi att vi ska ändra stavningen lite till Heiley eftersom vi bor i sverige och många kan utala namnet så som det stavas alltså med Hai istället för Hei som vi vill att man ska utala det. Tyvärr förståd jag inte det sista om OTH hihi.

2010-08-31 | 21:24:49 |
Madde

Haha One Tree Hill? ;)



Ja uttalar man det fel så blir det vääldigt fel.. Fast tycker folk borde veta att man uttalar a som ä i engelska namn :P

2010-09-01 | 01:05:48 |
Ellie

Madde: ja just det, har kollat upp vad det var för något och det var ju en amerikansk serie. Har inte sett den kanske därför jag inte hajade hehe. Såg att den tjejen stavade lite annorlunda Haley. Det är juförsej också fint men hmm tror nog endå det blir bättre med E iallafall för dom som har svårt med engelska utal hehe.

2010-09-01 | 08:30:23 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0