Dagens gymträning

God kväll!

Idag är jag sååå glad!. Jag har äntligen köpt ett gymkort och det blev på hälsobruket som jag provtränade på. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig och nu känner jag igen mig själv igen. Jag har ju faktiskt en gymråtta även om man inte kan tro det ibland med mina motivationssvackor men det har vi ju alla. Tyvärr var det ganska litet och vissa saker fanns inte som jag gärna ville ha men jag pratade med micke ägaren och han sa att de ska få lite fler saker eftersom de fått önskemål om lite andra maskiner. Det känns ju bra iallafall och det blir iallafall billigare än att åka in till stan och träna.

Mitt mål var att köra lugnt eftersom jag haft uppehåll nästan 6 månader men som ni förstår så nådde jag inte målet. Jag körde tungt och i vissa övningar hade jag inte tappat så jättemycket styrka även om det kändes ovant att köra. Ryggen var rätt fräsch. Armarna var lite segare men absolut godkänt med tanke på mitt uppehåll.

För ryggen körde jag:

* Latsdrag
* maskinrodd
*Hantelrodd
*Marklyft

Armar:

* bicepscurl med Z-stång
* hantelcurl
* triceps puschdown i cable

Cardio:
crosstrainer 10 min
motioncykel 10 min
Cykel till och från gymmet ca 20 min

Ni förstår inte hur mycket jag skakade efter passet, det märktes verkligen att jag inte tränat på länge för jag skakade som bara den. Jag kunde knappt lägga tillbaka en hantel jag använt, den vägde bara 10 kilo men man kunde tro att den vägde 100 kilo haha.

Det som var lite småkul var att alla som var där tjejer som killar tokglodde på mig. En kille stod bredvid mig och körde hantelrodd när jag körde marklyft och han kollade hela tiden så först trodde jag han skulle säga något med det gjorde han inte haha. Förhoppningsvis tyckte de att jag var ganska stark för att vara tjej så det inte var tvärtom, väldigt svag haha!.

Jag har tänkt att inte lägga några som helst krav på mig vad gäller träningen, inte just nu iallafall för jag vill köra på och se vart det leder. Min förhoppnings är att jag ska träna redan imorn, men jag måste försöka hålla igen lite så jag inte kör slut på mig redan :).


Hur ser ert träningsschema ut?, dela med er av vad och hur ni tränar och varför ni tränar som ni gör vad gäller uppdelning av muskelgrupper etc. Detta för att vi alla bloggläsare på denna blogg ska få lite inspiration till nya scheman. Om ni är flitiga med kommentarer kanske jag lägger upp era scheman i ett inlägg så alla kan läsa och beskåda. Kom igen och skriv nu!!

kram


Omklädningsrummet är väldigt litet men här är dusch och toadelen. Väldigt fräscht!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0