Tisdag och träning

God kväll där hemma!

Då var det dags att blogga lite igen. Dagen har varit bra och jag har hunnit med lite saker på jobbet trots att telefonen ringt hela dagen!. bakat skorpor som vanligt och denna gång 2 satser saffran/mandel. Efter jobbet blev det en sväng till gymmet för att köra lite rygg och axlar.

Dagens träning:

Dagens träning gick hyfsat, var så extremt trött när jag började men körde efter dagsformen och det blev ett rätt bra pass endå. Bebisvikter var det dock men man måste ju börja någonstans. Nu har jag en skön känsla i musklerna och det är en väldigt härlig känsla, det märks verkligen att man använt dom och det är ju bra :). Dagens ävningar blev:

Sittande rodd
Rodd i maskin
Hantelrodd
Ryggresningar
hantellyft
hantelpress
framåtlutade hantellyft
Hantellyft framåt med viktplatta.

Efter passet blev det powerwalk följt med 3 min intervaller där jag körde 1 min spurt och 1 min total vila så tyvärr blev det bara 2 spurter jag hann med men totalt blev det ett cardiopass på 20 min.

Körkortsuppdatering:

Imorn är det dax för körskolan igen och denna gång ska vi köra stadstrafik för första gången (i skolan dock). Jag har gjort allt hemma minst 1000 gånger både när det gäller stadstrafik, landsväg, motorväg, villaområde etc så det är inget jag tror kommer bli några problem. Jag kör nämligen väldigt mycket bil nu för tiden då varje gång jag och andy ska göra något är det jag som får köra, det är så jag lär mig bäst. Att sitta och krypa i villaområde i  tusen år gör mig varken till eller från så jag började väldigt snabbt med landsvägskörning i mörker här hemma. Jag har tom kört i regn och rusk, mörker etc så inget är främmande för mig längre.

Det känns grymt skönt att inte vara nervös längre att köra. Jag började ju köra en bit in på augusti så jag har ju inte kört så länge. Börjar se ljuset i slutet på tunneln när jag får körkortet :).

Nu har jag precis hunnit äta min middag som idag bestod av kalvfärsbiffar, klyftpotatis, vitkål, och grönsallad.

tänkte jag skulle dela med mig av några bilder som jag tog under förra veckan:


Hemma hos min syster när hennes man Fredrik fyllde 35år i söndags. Här med min syterdotter nummer 2 Chloe, söt som socker:).

 
Hon är en riktigt glad liten tjej:)


Eftersom Fredrik fyllde år passade jag på att baka kladdmuffins att ta med då hans föräldrar även var på besök. Dom blev grymt goda och kladdiga som dom ska vara!. rostade lite kokos som jag hade uppepå också:).


Lovar att lägga upp recept på dessa underbara muffins både här och på min cafeblogg men det får jag ta imorn ev.

Nu ska jag kolla lite tv innan det är dags att krama kudden för imorn blir det att gå upp innan tuppen för att brumma lite bil:).

sov söt!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0