Som svidande sår

God morgon bloggvänner!

Här sitter jag med frukosten i magen efter att ha sovit underbart skönt i natt. Jag mådde riktigt dåligt igår kväll då jag ungefär efter halva arbetsdagen hade något så fruktansvärt ont i huvudet att jag trodde att huvudet skulle sprängas om jag rörde det. Sedan på kvällen blev det värre och trots huvudvärkstabletter så hjälpte det inte. Jag frös dessutom och mådde allmänt piss så jag var rädd att bli hemma idag, dock har det gått över lite så kanske klarar jag mig idag med?.

Träningsvärken sitter där den sitter kan jag lova!, det är en ruskig träningsvärk jag har måste jag säga. Det känns som två svidande sår och jag kan knappt sätta mig på toa för då känns det som att benen ska sprängas haha!. Även om det är skönt att få träningsvärk så får den gärna bli mildare, man vill ju inte bli funktionshindrad bara för att man tränat haha!.

Idag blir det lite av varje som ska göras, här näst blir det körlektion på skolan och därefter vid 10 (jag kör 80 min) ska jag iväg till Eklunden och träffa Susanne (hennes andra företag) och vi ska ha ett utvecklingsamtal. Det känns lite som i skolan när man hade utvecklingsamtal och ens föräldrar skulle med men den här gången får mamma och pappa stanna hemma haha!. Efter det blir det jobb från 11-17 och när jag kommer hem ska jag försöka småstäda eftersom det är visning av lägenheten igen imorn *pust*.

Det var min dag nu ska jag vakna lite med hjälp av kaffe men ha en underbar dag mina vänner!

Anonym

hej hallå där... när fasiken ska du bjuda på nå bilder åt folket,, längtar efter att få se nån ny spänn bild :) kram på dig..

2009-09-09 | 18:02:18 |
Ellie

Anonym: haha!! ja jo det har blivit lite dåligt med bilder på sista tiden men det är för att jag inte känner mig i den bästa spännisformen med tanke på att jag inte tränat så seriöst på senare tid men något kanske jag kan bjuda på snart :)

2009-09-09 | 21:17:17 |
Anonym

ja men spela roll att du inte är i bästa form, blir ju bara roligare å jämföra sen då ju :)

2009-09-10 | 19:37:44 |
Ellie

Anonym: haha ja det stämmer. Jag lovar att lägga upp något snart...kram

2009-09-11 | 09:48:38 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0