Påväg...

till gymmet för ett pass med Aisha, hon berättade att hon hade gått en kurs i tungdlyftning via sats så vi tänkte köra ett pass tillsammans för att se hur det går. Måste komma igång lite mer med träningen nu med tanke påa tt jag ev ska börja med tyngdlyftning, jag menar det lär ju knappast bli mindre träning utan snarare tvärtom!.

Pratade lite med min gamla coach Annika via mailen då hon tränade mycket med tyngdlyftarfolk tidigare och hon hade pratat med en av tränarna där och han sa att alla inte klarar av den hårda träningen som tyngdlyftare tränar men man måste ju testa!, jag vill verkligen bli bra på det och kanske ev tävla om allt går som det ska så håll tummarna för mig!:).

Jag sitter faktiskt och väntar på att en tränare ska ringa, hoppas jag får komma så snart som möjligt för ett provpass:).

På gymmet idag blir det nog annars lite bröst och armar då det var ett tag sedan sist.

hörs senare!

kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0