Att ta det lugnt...(varning för långt inlägg)

...är väldigt svårt måste jag säga. Det blev ett pass på gymmet idag direkt efter jobbet. Tänkte att det är bäst att springa iväg så fort man kan så man inte blir liggandes i soffan för visst är det lätt?, man kommer hem från jobbet, slänger på sig träningskläderna och så ska man "bara" ligga en "liten" stund på soffan för att ladda lite batterier men visst blir inte batterierna laddade? nej det blir nog snarare tvärtom de blir urladdade.

Det är nog den största anledningen tror jag att folk ofta blir/är soffpotatisar för även om de vill komma igång och de har bestämt sig för att verkligen köra igång, kanske just idag efter jobbet. De kommer hem, äter lite och så hamnar dom på soffan bara för att de hunnit "tagit det lite för" lugnt.

Så kan jag nog säga att jag ofta blir också. Ibland planerar mana tt gå till gymmet men så kanske det varit en stressig dag på jobbet och man får använda tändstickor i ögonen för att hålla sig vaken. Nu när jag inte hade tänkt tävla ännu så blir det ofta så speciellt nu när det är mycket med annat. Det ska bla bli en till visning av vår lägenhet nu på torsdag så det blir storstädning både onsdag och torsdag. I söndags var vi i huset för att diskutera lite med säljarna då vi ville veta vad de kommer ta med sig till sitt nya hus och vad som kommer bli kvar när det gäller trädgårdssaker. Det som är skönt är att vi kommer få deras helt nya handjagare då de köpt en ny motordriven gräsklippare till deras nya ställe, nu slipper vi köpa en ny:).



Dagens träning:

Så till dagens höjdpunkt...träningen. Blev så grymt sugen igår då jag var inne på www.bodynytt.se opch kollade in lite nya profilfilmer för jag bara älskar dom!. Ni kanske undrar hur det gick med filminspelningen som jag skulle vara med i på bodynytt under just profilfilmer?. Jo vi hade spikat en datum men eftersom jag har så mycket annat för mig och träningen har inte varit så seriös valde jag att skjuta upp det tills det blivit lite lugnare och jag kommit igång med träningen igen. Så visst kommer jag också hamna där och förhoppningsvis snart men då vet ni iallafall hur det ligger till.

Hur som helst så stack jag till gymmet direkt efter jobbet, stannade kvar några minuter först för att få i mig lite kaffe så man piggnade till, snabba kolhydrater finns det ju i massor så det behöver man ju aldrig fundera över haha!. Sedan stack jag iväg och på något sätt kändes det skönt att komma in där igen, man har ju endå tillbringat många timmar i gymmet så det är ju lite som sitt andra hem.

Det blev ben och lite mage, men tänk så svårt det är att ta det lugnt!. Man har "hardcore" inpräntat i hjärnan sedan länge tillbaka och det är sååå svårt att ta det lugnt för att komma igång lite eftersom det var ett tag sedan jag tränade. Försökte köra så tungt jag kunde med tanke på dagsformen och först ut var knäböj och jag blev förvånad över hur fräscha benen kändes, visst jag körde inte tungt men det brukar inte kännas så bra. Höll dock på att få kramp flera gånger men det är ju itne så konstigt. Sedan blev det att köra lite benspark och pumpa lite i benpressen och sist blev det en övning baksida och det blev sittandes.

Efter passet som jag tror knappt tog 1 timme blev det 20 min rask promenad på bandet och benen kändes som två stora klumpar med gele i. De kändes verkligen som hus och jag kände mig stel och oböjbar haha!. Dock klarade jag mig igenom det passet och kunde gå hem nöjd, glad och hungrig efter dagens lyckade pass.  Inte nog med det så var jag uppe ungefär 1 timme tidigare i morse för att hoppa upp på crossen och köra lite för att få igång geleklumpen till kropp haha!. 20 min blev det där också.

Nu är jag jäkligt trött och träningsvärken kom direkt efter passrt så det ska bli intressant och se om man kan gå till jobbet imorn, om inte blir det väll krypandes hihi!.

Nehe nu ska jag krama kudden, kiwi har redan intagit sängläge som det är bäst jag hänger på.

vi hörs! kram!

p.s idag firar jag och andy förlovningsdag, dvs vår 7:de förlovningsdag :).



Anonym

Grattis på förlovningsdagen!:-) Hoppas att du mår bra. Läste lite om skorporna du höll på att pyssla med för någon dag sedan, blev så sugen Är skorpälskare.. Du bakade Äpple/Kanel, har du smakat dem? Lite nyfiken om vad du tyckte..

Kul att ni är så pass igång med flytten till huset, det ska bli spännande. Er lägenhet var/är otroligt fin, ska bli riktigt kul och se hur huset kommer bli. Säkert jätte mysigt! Det var ett otroligt fint hus iallafall både utvädnigt och invändigt. Kram på dig!

2009-09-08 | 07:21:07 | http://eranfigaro.blogspot.com
Ellie

Anonym: Tack! jag mår jättebra just nu men det är klart man vill ju flytta till huset så fort som möjligt och helst inte mitt i vintern eftersom man inte kan pyssla med trädgården på samma sätt haha!.



Jasså så du är skorpälskare! vad kul!, jo jag tyckte de blev väldigt goda och smakade lite juligt. Man känner inte av äpplet så jätte mycket men det gör inget för man kan ändå känna en liten smakskillnad från ren kanel som vi har på jobbet och dessa.



Det ska bli kul att flytta till huset i dec för då kan man börja göra om huset efter min egen smak och vi lär ju få plats iallafall, vad det än är vi ska göra med huset haha!...



ha det superbra kram!

2009-09-08 | 10:06:07 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0