Söndag och snart ny träningsvecka

Hej vänner!

Då var det söndag igen och snart börjar en ny träningsvecka för min del. Har suttit och slängt ihop ett träningsschema nu till min nya träning. Det kommer bli MYCKET träning men det är väll det som krävs. Jag kommer nog inte börja med allt direkt utan kommer känna efter en del i kroppen hur den känns, det är ju viktigt att inte gå fram FÖR fort men jag tänkte iallafall testa på detta schema och se hur det känns. Ev ändrar jag ite i senare skede men isåfall säger jag till:). Så här se det ut nu:

Måndag: TL+teknik+ bröst

Tisdag: Axlar, mage

Onsdag: TL+teknik+ triceps

Torsdag: Ben+ rygg= kompliteringsträning i form av basövningar marklyft, knäböj, raka mark etc.

Fredag: TL+teknik+biceps

Lördag: vila

Söndag: Vila

Som ni ser kommer jag fortsätta träna vanlig gymträning också eftersom jag inte vill bli av med det jag har i muskelmassa på andra ställen utan snarare bygga på mig ännu mer men med tyngdlyftningen som hjälp. Ev om jag orkar kommer jag också promenera eller köra någon intervallpass men det är bara om jag orkar.

Passen kommer nog bli 2,5 timme långa de dagar då jag kör både TL och gymträning och detta är inkl stretch och uppvärmning. De dagar jag endast kör gymträning blir det ca 1 timme.

Imorn är det dags för veckans första pass och detta kommer att bli med Veronica. Kommer alltid att börja mina pass med tyngdlyftning och avsluta passen med gymträningen eftersom man annars blir för trött för att köra TL och det är TL som kräver mest energi så så kommer det att se ut.

Föresten har jag varit på Dop idag, min kära systerdotter Chloe  döptes och jag och Andy blev lyckliga gudföräldrar:). Har tyvärr itne mycket bilder eftersom jag stod framme vid altaret under hela cermonin men jag ger er några bilder iallafall. Jag fick ett nytt dopljus av prästen eftersom mitt gick av i 3 delar pga av en katt som hade ner den. Jag döptes nämligen när jag 15 år när jag komfirmera mig, ett kul minne :).


Min underbara charmiga systerdotter nummer 2 Chloe. Hon är knappt 1 år och kan gå utan hinder:), så duktig tjej!


I doppresent fick hon en mjukiskanin och ett halsband med en ängel en rosa pärla på av mig och andy.


Borgs kyrka


En stolt gudfar med fadderbrevet i handen och Chloes dopljus:)

natti natti!!

Linnea

Såhär är det Ellie. När det går dåligt för dig då gottar sig folk och helt plötsligt så uteblir alla kommentarer, just för att folket är nöjda och känner sig lite bättre,och njuter en stund av att det går dåligt för dig.



MEN när det går bra för dig och du mår bra och är glad, då vill man som medmänniska genast tala om att "hörrö du det du gör är fel,dåligt,illa, osv osv" Det är såå jävla typiskt svenskt så de finns inte. Att glädjas åt någon annans framgång verkar inte finnas i detta land.Man ska helst bara trycka ner och vara tuff bakom en skärm.



TL träning är grymt. Fattar du vilken råstyrka man bygger. Först är det en jävla massa teknik som ska nötas, men när tekniken sitter så kan man bara mosa med vikterna. Jag kör en blandning mellan "vanlig" styrketräning och TL träning. Jag har fått grymma resultat på min kropp och framförallt råstyrka som liknar hulkens. Min träningskompis tävlar nämligen i TL och måste komplettera sin träning med vanlig styrketräning.. Så jag tycker du gör kalas rätt :P



Åhh just ja, jag ska upp på scenen 2010 och min coach tycker jag gör helrätt och har bra utveckling ( tillhör eliten i bodyfitnes)



HIttar man en träningsform som man tycker är rolig och som fungerar jaa då kommer oxå resultaten...



Sen har vi alla olika sätt att gå tillväga till vårat mål.



Det finns en sport som har en grym laganda och där man får positiv feedback och det är tammefaan i mig i motorcross... Såå vi får börja med det=)

2009-10-12 | 06:16:02 |
Ellie

Linnea: Jag förstår precis vad du menar!, det är sååå typiskt svenskt att trycka ner folk som det går "ganska bra för" på så sätt gillar jag amerikaner mer på sättet de är på. De kan gå fram till en tjej/kille och berömma den för vilken grym kropp den har etc trots att de aldrig träffat personen innan. Det skulle ALDRIG hända här!.



Visst bygger TL råstyrka!, man lär ju också få grymma ben och rygg på det också:). Så att säga att TL är lätt är ett stort bevis på att folk inte provat det. Stort lycka till med din tävlingssatsning!, visst finns det många vägar som leder till rom och INGEN kan säga att bara en väg är rätt så kör på du och jag håller tummarna för dig!.



Motorcross, ja varför inte ?;). massa kramar!

2009-10-12 | 07:59:33 |
N

Hehe, katter är så söta

2009-10-13 | 09:46:58 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0