Ny leksak

Hej vänner!

Hoppas ni haft en underbar helg och att den kommer fortsätta lika bra. Igår var jag och andy, mamma och pappa på en liten utflykt till Örebro. För er som inte visste det så älskar min familj Örebro och varför?, ja det är en svår fråga men mamma är född där och sedan har det varit som tradition att åka dit ibland. Mormor ligger dessutom begravd där så vi åkter dit och hälsar på henne också:). Så blev det igår och jag fick köra hela vägen dit och hem, det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara men på vägen hem de sista milen blev man lite trött men det var mitt mål, att köra till och från Örebro så nu är det målet uppnått. Nästa mål är att få körkort haha!.

När vi väl var där så passade jag på att ta mig en titt i telenorbutiken eftersom det snart är dadx för en ny mobil. Det blev det också. Wn sonny Ericsson W995 med 8,1 megapixel kamera, radio och 8 gb musikutrymme. Jag behöver ju en riktigt bra kamera eftersom jag tar en hel del kort med mobilen till bloggen så jag är helnöjd. Dessutom finns det GPS på den så går jag vilse i det nya området som vi ska flytta till så hittar jag lätt tillbaka haha!.

Snart ska vi iväg och slänga lite skit på soptippen, det är inte klokt så mycket skit man samlar på sig under åren. Därefter komemr vi nog ta en fika hon mina föräldrar.

En annan liten nyhet är att vi förhoppningsvis får vår lägenhet såld, tyvärr till ett underpris men vi måste bli av med den nu för det börjar bli ont om tid. Intressenten har satt ett pris på 215 000 och vi ville ha 250 000. Vi har ju iallafall ett helt hus så vi får vara glada endå:).

Kram på er!



Carro

Hej. Du kommer bli helnöjd med mobilen=D. Har en likadan & den är toppen=D///Carro

2009-10-19 | 19:33:14 | http://www.nogg.se/DurbachEdvin
Ellie

Carro: jasså det låter bra det :)

2009-10-19 | 22:58:33 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0