Motivation på TOPPP!

God helg på er mina vänner!

Sitter här och lyssnar lite på musik och söker lite på nätet efter tyngdlyftning men det finns faktiskt inte mycket om det. Kollade runt lite efter tyngdlyftartrikåer och det finns inte direkt en uppsjö av olika stilar men det är väll inte meningen kanske. Ska försöka ta mig råd så småningom och köpa riktiga tyngdlyftarskor men de är ju inte direkt gratis precis.

Idag har vi varit runt lite och kollat på tapeter till vardagsrummet i vårt hus och OJJJ så mycket fint det finns!. Dock hittade jag två tapeter som jag funderar på att ha som en slags fondtapet.


Dessa två färger är grymt snygga ihop, tänk er pärlemor så ser tapeten ut i verkligheten. Det är svårt att ta kort så det syns men båda är glittriga som pärlemor sååå grymt fina!.


Dessa tyngdlyftarskor vill jag ha, finns typ bara två par skor att köpa i sverige och det är dessa som är lite dyrare 1395:- kostar dessa och de billigare 895:-.


Klassiska tyngdlyftartrikåer. jag vill ha den svarta och kostar 595:- st.


Dessa finns också, vet inte riktigt vilken som är snyggast av denna eller den ovan men båda ska vara i svart:). dessa kostar 1195:-.

Min motivation till träning är verkligen på topp nu!, det känns grymt skönt. Vanlig gymträning är jag faktiskt bara trött på, tyngdlyftningsträning är sååå kul och jag tränar lite varje dag, teknik med väldigt låg vikt och mage och rygg nästan varje dag. Skulle kunna träna tungt varje dag men jag vill inte slita ut mig, det får räcka med tre gånger i veckan till en början, det räcker med tanke på den träningsvärk jag får haha.

Nu ska jag kolla på idol, vi ses.

p.s Någon som vill hjälpa mig med att uppdatera min banner? hojta gärna till.

//kram


Stefan

Hej! Det är ju kanon att du hittat en sport du gillar,nu kanske vi får veta hur du ökar vikterna så det blir rekordslakt varje vecka.Undrar bara hur det går med försäljningen av lägenheten och när ni ska flytta till nya huset? ha det kalas

2009-10-16 | 22:10:14 |
Anders

Man väljer väl ändå inte sin utrustning efter utseende?

2009-10-16 | 23:22:02 |
Ellie

Stefan: Ja visst ska ni få veta vilka vikter jag tar!, jag har nog hittat något jag verkligen gillar, som det känns nu iallafall. När det gäller lägenheten så hoppas vi ha hittat en. Det var nämligen en som tidigare kollat som ändrade sig vad gäller intresset men det verkar som att vi får stryka lite på foten vad gäller priset men men det börjar ju bli ont om tid nu. Vi kommer flytta till huset 1 dec...massa kramar och ha det kanon!

2009-10-17 | 00:24:30 |
Ellie

Anders: jo det är väll klart man gör. Kan man välja bland olika färger etc så är det klart att det är ett stort +. Du köper ju tex inte en jacka som du tycker är jätteful bara för att den är varm, eller? inte jag iallafall.

2009-10-17 | 00:25:44 |
Linnea

Självklart väljer man utrustning efter utseendet. Annat är juh bullshit.Man är ju bekvämare om man har på sig något man tycker är fint o gillar. Jag kan i allafall inte träna i något som är fult och som jag känner mig obekväm i, trots att det är bra grejer. nääj nääj det går inte.



Förresten förbered dig på konstiga kommentarer nu. Jag menar, du har motivationen, du är glad, och börjar planera lite framtid. Uhh nu kommer vi tjuriga svenskar inte palla detta, utan kommer gå ut hårt för att trycka ner dig :P



Kööör hårt.

2009-10-17 | 09:07:08 |
Ellie

Linnea: Ja vistt väljer man saker efter utseende. Måste man dock ha något som det inte finns så mycket varianter på (som i mitt fall) så tar man ju endå det man tycker är snyggast.



Japp jag förstår precis vad du menar med kommentarer, jag menar jag har ju varit med förr haha. Svenskar är väldigt knepiga på så sätt och det är synd men det gäller bara att lära sig att ha skin på näsan:)..



Bamsekram

2009-10-17 | 10:19:10 |
Linnea

Hej Ellinor!



Gud vad jag blir MOTIVERAD av dig.

När jag läser om hur glad du är för att du har hittat en sport som passar dig (som egnligt även mig passar dig som handen i handsken)och när du tar i dina bilder! Ja jag blir så glad och känner att jag vill åka och träna och ta i på en gång!



Som vanligt så följer jag dig mest varje dag. Snart är det fyra år jag har följt dig! Tiden går så otroligt fort.



Brukar gå in och läsa alla dina mejl som du skickat till mig när jag frågat om saker och ting vad gällande vikt och träning. Du hjälpt mig så mycket och det är jag så tacksam över.



Stor kram till dig! / Linnea.

2009-10-17 | 12:30:20 | http://eranfigaro.blogspot.com
Ellie

Hej Gumman!!



ÅHHH jag blir så rörd av din kommentar!, jag blir verkligen så glad av dina jättesnälla och varma ord. Ärligt talat vet jag inte vad jag ska säga mer än att säga tack!. Jag känner mig så hedrad av att du läst min blogg såå länge!, hoppas du finner lika bra läsning även nu mot då:) och självklart hoppas jag du ska följa mig mycket längre:)...Massa kramar och stort lycka till med din träning!

2009-10-17 | 20:29:14 |
Stefan

Hej. Kom på en sak jag är lite nyfiken på hur gick det med skorporna du höll på att testa olika smaker på.Det är ju inte alla anställda som tar med jobbet hem och tar fram nyheter,din chef måste vara helnöjd.Hoppas du får högre lön det är du värd.

HADETSÅBRA

2009-10-18 | 09:33:45 |
Ellie

Stefan: Helnöjd!!? det är knappast vad som kom ur henne. Jag ska berätta lite senare i ett blogginlägg dock så ska jag fortsätta nästa vecka med min skapelse hehe. En sak jag redan vet är att äpple och kanel skorporna var en hit :). Lovar att uppdatera er med nya exprement!...kram

2009-10-18 | 11:10:28 |
Anonym

Hur många är ni som jobbar på bageriet? Kan du lägga ut receptet på skorporna kanel och äpple? Du kanske inte får avslöja bageriets recept:) Kan du inte köpa kläder och skor genom klubben? Det brukar bli lite billigare. Vad jag förstår så nöts kläderna sönder ganska snabbt, med tanke på vilken sport du utövar. Låren tar en del stryk o nyckelbenen, men där har du inte så mycket tyg:).

2009-10-19 | 23:13:40 |
Ellie

Anonym: Det är 2 st som jobbar där+ chefen som aldrig är där. HMMM ska fundera på om jag vill lägga ut receptet, om ni är snälla så gör jag det :). Dock ska jag fundera lite så den som väntar på något gott:). Ja du jag har faktiskt inte frågat ang kläderna faktiskt det kanske vore bra och fråga. Kläderna nöts en hel del ja så det vore rätt bra. Nyckelbenen tar styrk! det har jag märkt hehe...kram

2009-10-19 | 23:41:58 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0