Lugna gatan

Det har varit en väldigt lugn dag för min del idag. Står just nu i tvättstugan och gör lite nytta och innan dess hann jag med två tester på trafikskolan då det börjar dra ihop sig med stormsteg till min stora dag dvs uppkörningen!. Dock har jag inte bokat tid ännu men imorn har jag min lilla uppkörning som kommer berätta om jag behöver ta några extra lektioner eller om jag kan boka en uppkörning direkt. Jag har även varit en sväng till mina föräldrar för att snacka lite skit :) hehe.

Träning har det inte blivit av något idag, träningsvärken är verkligen påtaglig vilket känns enormt skönt för då har man ett kvitto på att allt är som det ska dvs att träningen på något sätt gett resultat. Det är inte så konstigt att jag har träningsvärk idag med tanke på hur intensiv träningen är. Tränaren sa att man nästan kommer upp i maxpuls under och precis efter rycket så det är ju bevis vilken effektiv träning detta är. Efter träningen blev jag så extremt trött men hade en så skön känsla i kroppen. Tyvärr kände jag av mitt knä i natt vilket jag gjort till och från sedan jag var liten, tur är att det går över med alvedon.


Bild tagen med min nya mobilkamera:)

Imorn är det dags för lilla uppkörningen och sedan är det dags för tyngdlyftningsträning igen. Sjemat har jag ändrat vad gäller hur jag ska träna för jag tror inte jag kommer träna så jättemycket utöver TL. Har jag enerig kvar så kör jag efter passet biceps, triceps, och bröst ev lite extra rygg, axlar och triceps eftersom dessa behöver vara starka i TL. Promenader och annan form av cardio kommer jag lägga på de dagar jag är ledig från TL.

Mer exakt schema kommer jag lägga upp snarast.

Nu ska jag ta mig ett glas mjölk sedan ska jag kolla klart på plastikkirurgerna

//kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0