Lite träning

Det blev ingen direkt stenhård träning idag. Anledningen var bla att Veronica kände sig lite krasslig och jag har en så extrem träningsvärk att jag knappt kan gå ordentligt. Det är typiska TL ställen jag har ont på dvs nacke, baksida lår, rygg, de övre bröstmusklerna/nyckelbenet. Veronica kom hem till mig och meningen var att vi skulle komma fram till ett bra träningsschema att gå efter men eftersom vi precis som de flesta andra tjejer började prata om allt annat mellan himmel och jord hans det inte med. Dock pratade vi en hel del om TL teknik och hann även med att träna lite med min skivstång jag har här hemma. Vi gick igenom lite övningar som var typiska i TL och en övning som jag gjorde blev hon så positivt överaskad över då jag klarade den bättre än vissa landslagslyftare:). Inte för att skryta men jag blev riktigt glad:).

Vi pratade lite om mål också och när hon tror jag skulle kunna ställa upp i min första tävling och hon trodde att januari var en bra tidpunkt dock ska jag prata mer med min tränare om det så vi kan lägga upp en mer punktlig plan över mina mål:).

Förövrigt hade jag min halka idag på träfikskolan och OJJJJJ VAD KUL DET VAR!!!. Jag har inte sovit en blund i natt eftersom jag varit så orolig för hur det ska gå. När vi satte oss i bilarna så var jag så rädd och nervös att jag skakade. Gissa vem som var mest het sedan längre in i köringen.........JAG!. Jag gasade som en idiot för att få slira och snurra så mycket som möjligt. Jag älskar karuseller som åker fort så det var sktikul och slira runt på banan. Skulle kunna gjort det hur länge som helst hehe.



Nu blir det lite tv sedan är det dags att krama kudden, jag och Veronica ska träffas imorn igen och träna lite teknik:) så jag återkommer imorn.

//kram kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0